Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LO4 spinta, spintelė su lentynomis vaikų, jaunuolio kambariui LO4 spinta, spintelė su lentynomis vaikų, jaunuolio kambariui LO4 spinta, spintelė su lentynomis vaikų, jaunuolio kambariui LO4 spinta, spintelė su lentynomis vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
LO4 spinta, spintelė su lentynomis vaikų, jaunuolio kambariui
LO4 spinta, spintelė su lentynomis vaikų, jaunuolio kambariui
LO4 spinta, spintelė su lentynomis vaikų, jaunuolio kambariui
LO4 spinta, spintelė su lentynomis vaikų, jaunuolio kambariui

LO4 spinta, spintelė su lentynomis vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 45 x 40 x 144 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Galimas spalvų pasirinkimas: uosis coimbra/žalia, uosis coimbra/violetinė, balta briliantinė/ąžuolas.
Baldo rankenėlės plastikinės.
Guoliniai stalčiaus bėgeliai.
Vaiko kambarys - tai asmeninė augančio mažylio erdvė, kurioje jis žaidžia, mokosi ir ilsisi. 
Taip pat tai kambarys, kur jaunoji atžala jaučiasi saugus ir patenkintas. 
"Gyvos" ryškios spalvos detalės kambariui sukuria jaukumo bei žaismingumo jausmą.
LO baldų sistemos dalys puikiai tiks tiek vaiko, tiek jaunuolio kambariui.
Baldas nesurinktas.

LO baldų kolekcijos pasirinkimas LO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Spinta yra praktiškas ir stilingas baldas, pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (lyginto medienos dalelių plokštės). Šis baldas turi daugybę privalumų, pradedant ilgaamžiškumu ir pasibaigiant išskirtiniu dizainu. Kantuotė, pagaminta iš PVC (polivinilchlorido), suteikia spintai atsparumą įvairioms pažeidimams ir lengvai priežiūrai, todėl ji išlaiko savo originalų išvaizdą ilgą laiką.

Spintos dizainas yra modernus ir funkcionalus. Ji gali būti pasirinkta trejomis skirtingomis spalvų kombinacijomis: uosis coimbra/žalia, uosis coimbra/violetinė arba balta briliantinė/ąžuolas. Šios spalvos suteikia galimybę pritaikyti spintą įvairiems interjero stiliams ir asmeniniam skoniui.

Baldas turi praktišką vidų su daugybe lentynų, kurios leidžia patogiai organizuoti rūbus, avalynę ar kitus daiktus. Tai puikus sprendimas tiek mažesnei, tiek didesnei patalpai, nes spinta pasižymi ne tik talpumu, bet ir kompaktišku dydžiu. Plastikinės rankenėlės suteikia lengvumą durų atidarymui ir uždarymui, o jų ergonominis dizainas prisideda prie bendro baldų funkcionalumo.

Be to, ši spinta puikiai tinka tiek miegamajam, tiek svetainei, suteikdama joms šiuolaikišką ir tvarkingą išvaizdą. Ji gali būti puiki papildymas jūsų namų interjerui, pridedant funkcionalumo ir estetinio grožio. Įsigyjant spintą iš šios kolekcijos, galima būti tikriems dėl aukštos kokybės ir ilgaamžiškumo, kurie yra būtini bet kokiam baldų pasirinkimui.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai