Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
OLIVIJA vaikiška dviaukštė lova vaikų, jaunuolio kambariui OLIVIJA vaikiška dviaukštė lova vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
OLIVIJA vaikiška dviaukštė lova vaikų, jaunuolio kambariui
OLIVIJA vaikiška dviaukštė lova vaikų, jaunuolio kambariui

OLIVIJA vaikiška dviaukštė lova vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 97,4 x 197,4 x 148 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: balta / antracitas.
Lovos pagrindas grotelės.
Lova parduodama be čiužinių.
Čiužinių matmenys - 90 x 190 x 8/12 cm (P x G x A).
Platus čiužinių pasirinkimas.
Papildomai galima įsigyti apsauginę sienelę lovai.
Baldas nesurinktas.
Baldo surinkimas universalus: galima montuoti tiek kairę, tiek dešinę pusę.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

Lova su kantuote iš PVC yra elegantiškas ir funkcionalus baldas, pritaikytas įvairioms miegamųjų dizaino koncepcijoms. Jos kantuotė, pagaminta iš aukštos kokybės PVC, suteikia lovai išskirtinį charakterį ir modernų žavesį. Šis išskirtinis elementas ne tik prideda stiliaus, bet ir gali būti aukščiausios kokybės garantas.

Lovos karkasas yra pagamintas iš pušies medienos, kuri yra ne tik tvirta, bet ir ekologiška. Pušies mediena suteikia lovai natūralų ir šiltą išvaizdą, prisidedantį prie jaukumo ir harmonijos jūsų miegamajame. Šis medžio pasirinkimas taip pat užtikrina ilgaamžiškumą ir tvirtumą, todėl galite mėgautis savo lovą ilgą laiką.

Lovos spalvų paletė apima dvi elegantiškas galimybes: balta ir antracitas. Balta spalva suteiks jūsų kambariui šviesumo ir švarumo jausmą, tuo tarpu antracitas suteiks sofistiškumo ir modernų dizaino akcentą. Šis spalvų pasirinkimas leidžia jums pritaikyti lovą pagal jūsų asmeninį skonį ir esamą interjero spalvų schemą.

Lovos pagrindas sudarytas iš grotelių, kurios užtikrina geras ventiliacijos sąlygas po lova. Tai ne tik prisideda prie lovos higienos, bet ir leidžia jai ilgiau išlaikyti gerą būklę.

Būtina atkreipti dėmesį, kad lova parduodama be čiužinių. Ši parinktis leidžia jums pasirinkti tokį čiužinį, kuris geriausiai atitiks jūsų miegamojo poreikius ir asmeninį komforto lygį.

Sumažinkite stresą ir mėgaukitės kokybišku miegu su šia stilinga lova, kuri ne tik atitinka aukštus dizaino standartus, bet ir siūlo jums ramų ir komfortišką poilsį. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę ir stilių savo miegamajame.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai