Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LEGNO, GBF Komoda su 4 stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui LEGNO, GBF Komoda su 4 stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
LEGNO, GBF Komoda su 4 stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui
LEGNO, GBF Komoda su 4 stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui

LEGNO, GBF Komoda su 4 stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 100 x 49,5 x 92 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldų fasadai puošti MDF.
Galima rinktis skirtingas korpuso ir fasado spalvas.
Metaliniai stalčių bėgeliai.
Pagaminta Lietuvoje.

LEGNO balų kolekcijos pasirinkimas  LEGNO baldų kolekcijos pasirinkimas
 

 

Aprašymas

 

LEGNO komoda - tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia harmoningos ir funkcionalios miegamojo erdvės. Ši komoda išsiskiria ne tik išskirtiniu dizainu, bet ir aukštos kokybės medžiagomis, kurios suteikia jai ne tik stilingumo, bet ir patvarumo.

Baldų fasadai kantuoti PVC, tai ne tik modernus, bet ir funkcionalus pasirinkimas. PVC kantuotė suteikia ne tik vizualią prabangą, bet ir apsaugo nuo įvairių pažeidimų, todėl jūsų komoda išliks tvarkinga ir nepriekaištingos išvaizdos ilgą laiką. Tai ypač svarbu, kai kalbama apie baldus, kurie kasdien yra tiesiogiai veikiami.

Baldų fasadai puošti MDF, kuris yra vienas iš populiariausių baldų gamybai naudojamų medžiagų dėl savo stiprumo ir lengvumo. MDF puošimas suteikia komodai elegantiškumo ir modernumo, o skirtingos korpuso ir fasado spalvos pasiūlo galimybę individualizuoti jūsų interjerą pagal asmeninius skonį.

LEGNO komoda yra ne tik stilinga, bet ir funkcionali. Joje įrengti stalčiai ir durelės suteikia pakankamai vietos saugoti drabužius, knygas ar kitus daiktus, tuo pačiu suteikdami jūsų kambariui tvarką ir tvarkingumą.

Galimybė rinktis skirtingas korpuso ir fasado spalvas leidžia jums sukurti ne tik funkcionalų, bet ir jūsų asmeninį skonį atspindintį baldų komplektą. LEGNO komoda suteiks jūsų interjerui jaukumo ir šiuolaikiškumo bei taps išskirtiniu elementu jūsų namuose. Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai