Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LO6 komoda, spintelė su stalčiais ir durelėmis vaikų, jaunuolio kambariui LO6 komoda, spintelė su stalčiais ir durelėmis vaikų, jaunuolio kambariui LO6 komoda, spintelė su stalčiais ir durelėmis vaikų, jaunuolio kambariui LO6 komoda, spintelė su stalčiais ir durelėmis vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
LO6 komoda, spintelė su stalčiais ir durelėmis vaikų, jaunuolio kambariui
LO6 komoda, spintelė su stalčiais ir durelėmis vaikų, jaunuolio kambariui
LO6 komoda, spintelė su stalčiais ir durelėmis vaikų, jaunuolio kambariui
LO6 komoda, spintelė su stalčiais ir durelėmis vaikų, jaunuolio kambariui

LO6 komoda, spintelė su stalčiais ir durelėmis vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 80 x 40 x 99,5 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Galimas spalvų pasirinkimas: uosis coimbra/žalia, uosis coimbra/violetinė, balta briliantinė/ąžuolas.
Baldo rankenėlės plastikinės.
Guoliniai stalčių bėgeliai.
Vaiko kambarys - tai asmeninė augančio mažylio erdvė, kurioje jis žaidžia, mokosi ir ilsisi. 
Taip pat tai kambarys, kur jaunoji atžala jaučiasi saugus ir patenkintas. 
"Gyvos" ryškios spalvos detalės kambariui sukuria jaukumo bei žaismingumo jausmą.
LO baldų sistemos dalys puikiai tiks tiek vaiko, tiek jaunuolio kambariui.
Baldas nesurinktas.

LO baldų kolekcijos pasirinkimas  LO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Komoda yra praktiškas ir stilingas baldas, kuris gali pridėti funkcionalumo ir grožio jūsų namams. Ši konkrečiai aprašyta komoda pasižymi kokybės medžiagomis ir elegantišku dizainu, kuris gali puikiai įpinti bet kurį interjerą.

Pagrindinis komodos korpusas pagamintas iš aukštos kokybės LMDP medžiagos, suteikiančios baldui tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Tai yra medžiaga, kuri gerai atspari deformacijoms ir užtikrina stabilumą. Be to, kantuotė, kuriai pasirinkta PVC medžiaga, suteikia baldų paviršiui atsparumą įbrėžimams, drėgmei ir kitoms kasdieninėms įtakoms.

Galimybė pasirinkti spalvą leidžia jums pritaikyti komodą pagal savo interjero spalvų schemą. Pasirinkimai apima natūralias uosis coimbra spalvas, tokias kaip žalia ar violetinė, taip pat šviesią balta briliantinę su ąžuolo detaliais. Šios spalvų kombinacijos gali suteikti jūsų kambariui šviežumo ir šilumos pojūtį.

Plastikinės rankenėlės yra dar vienas šio baldų gabalo elementas, kuris ne tik suteikia modernų išvaizdą, bet ir užtikrina lengvą rankenėlių valdymą. Plastikas yra lengvas, tvirtas ir atsparus dilimui, todėl šios rankenėlės yra ne tik stilingos, bet ir praktiškos.

Visuma, ši komoda yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina aukštą kokybę, funkcionalumą ir stilingą dizainą savo namuose. Tai yra baldas, kuris gali prisitaikyti įvairiems interjerams ir tarnauti kaip patrauklus ir patogus saugojimo sprendimas jūsų kasdieniam gyvenimui.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai