Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LF8 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui LF8 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
LF8 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
LF8 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

LF8 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 100 x 23,7 x 29,6 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Juodos spalvos metalo akcentai.
Didelis korpusinių baldų pasirinkimas. 
Dėka juodos, ąžuolo ir betono spalvų derinio LF baldų sistemoje namai įgaus modernumo bei originalumo atspalvį.
Baldas nesurinktas.

LF baldų kolekcijos pasirinkimas  LF baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna su kantuote iš PVC - tai praktiškas ir stilingas būdas organizuoti jūsų namų erdvę. Ši lentyna, skirta tiek gyvenamajam kambariui, tiek biurui, pasižymi ne tik funkcionalumu, bet ir moderniu dizainu.

Kantuotė, pagaminta iš PVC, suteikia lentynai papildomą tvirtumą ir atsparumą, nepraleidžiant drėgmės ar kitų kenksmingų veiksnių. PVC yra lengva priežiūros medžiaga, kuri išsiskiria ilgaamžiškumu ir atsparumu įvairioms aplinkos sąlygoms, todėl lentyna išliks nepakitusi ilgą laiką.

Nors spalvų pasirinkimo nėra, lentynos dizainas puikiai tinka įvairiems interjero stiliams. Baltos ar šviesios kantuotės spalvos gali suteikti patalpai šviesumo ir elegancijos, tuo tarpu tamsios spalvos gali suteikti kontrastingumo ir išskirtinumo. Tokia neutrali spalvų paletė leidžia lengvai integruoti lentyną į jūsų namų dizainą.

Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP, tai yra laminuotos medienos drobės, kurios suteikia lentynai stabilumą ir tvirtumą. Ši medžiaga yra žinoma dėl savo atsparumo deformacijoms, todėl lentyna išlaikys savo formą net ilgalaikio naudojimo atveju.

Juodos spalvos metalo akcentai suteikia lentynai modernumo ir išskirtinumo. Tamsus metalas gali puikiai derėti su įvairiais spalvų paletės variantais, tuo pačiu suteikdamas šiek tiek kontrasto ir elegancijos dizainui.

Lentyna su kantuote ir juodos spalvos metalo akcentais yra ne tik funkcionalus, bet ir stilingas baldas, puikiai atitinkantis šiuolaikinius interjero standartus. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško patogaus ir efektyvaus būdo organizuoti erdvę savo namuose, nepasiduodami kompromisams dėl dizaino.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai