Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LF4 komoda su lentynomis svetainei, valgomajam, biurui LF4 komoda su lentynomis svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
LF4 komoda su lentynomis svetainei, valgomajam, biurui
LF4 komoda su lentynomis svetainei, valgomajam, biurui

LF4 komoda su lentynomis svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 90,1 x 41,3 x 137 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Juodos spalvos metalo akcentai.
Didelis korpusinių baldų pasirinkimas. 
Dėka juodos, ąžuolo ir betono spalvų derinio LF baldų sistemoje namai įgaus modernumo bei originalumo atspalvį.
Baldas nesurinktas.

LF baldų kolekcijos pasirinkimas  LF baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Kantuotė – PVC medžiaga, suteikia šiuolaikišką ir tvirtą išvaizdą komodai, kuri tampa ne tik funkcionaliu baldų elementu, bet ir stilingu akcentu jūsų namuose. Ši medžiaga yra žinoma savo atsparumu įvairioms įtakoms, tokios kaip drėgmė, šiluma ir įbrėžimai, todėl jūsų komoda išliks išskirtinė ilgą laiką.

Kai kalbame apie spalvų pasirinkimą, ši komoda sukurta su minimalistiniu požiūriu - jos kantuotė ir kūnas nėra skirti daugybei spalvų. Šis sprendimas leidžia jai lengvai integruotis į įvairius interjero stilius ir suteikia galimybę sukurpti universalų ir laiko atsparų dizainą.

Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP medžiagos, kuri yra pagaminta iš išspaustų medienos dalelių, susijusių su vidutinio ar didelio tankio pluoštais. Šis pasirinkimas suteikia komodai didelį atsparumą ir tvirtumą. Toks medžiagos pasirinkimas taip pat leidžia jai būti lengvai prieinamai ir palaikyti prieinamą kainą, be to, ji yra aplinkai draugiška ir tvarus pasirinkimas.

Juodos spalvos metalo akcentai suteikia komodai modernaus ir rafinuoto išvaizdą. Šie metaliniai detaliai ne tik suteikia kontrasto su kitiems komodos elementams, bet ir prideda tam tikro elegantiškumo bei šiuolaikiškumo. Šis dizaino sprendimas leidžia jai subtiliai išsiskirti ir pritraukti dėmesį, tuo pačiu išlaikant funkcionalumą.

Galutinis rezultatas yra komoda, kuri ne tik patenkins jūsų organizavimo poreikius ir suteiks papildomą saugyklą, bet ir taps stilingu ir nuosekliu interjero elementu. Kantuotės PVC, neutralios spalvos ir metalo akcentai suteikia komodai ANGEL šiuolaikišką, elegantišką ir ilgaamžišką charakterį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai