Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
BRAVO, MAGRĖS BALDAI minkštas nemiegamas kampas svetainės kambariui, 330 x 185 cm BRAVO, MAGRĖS BALDAI minkštas nemiegamas kampas svetainės kambariui, 330 x 185 cm
NUOTRAUKOS
BRAVO, MAGRĖS BALDAI minkštas nemiegamas kampas svetainės kambariui, 330 x 185 cm
BRAVO, MAGRĖS BALDAI minkštas nemiegamas kampas svetainės kambariui, 330 x 185 cm

BRAVO, MAGRĖS BALDAI minkštas nemiegamas kampas svetainės kambariui, 330 x 185 cm

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 330 x 185 x 75 cm (I x G x A).
Plačios baldo linijos ne tik sukuria išskirtinį dizainą, bet ir padeda pajusti geriausią poilsio komfortą.
Galima rinktis kampo pusę. 
Didelio tankio putų poliuretanas užtikrina sedėjimo komfortą.
Čiužinio pagrindas sudarytas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių mikrospyruoklių bloko, kuris garantuoja maksimalų sedėjimo komfortą.
Plieninės ZIG ZAG spyruoklės suteikia baldui ilgalaikį patvarumą ir sedėjimo komfortą.
Sėdimųjų dalių pagalvių užvalkalus paprasta nuimti ir išskalbti. 
Baldo konstrukcija iš tvirtos buko medienos.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Minkštas kampas BRAVO yra ne tik elegantiškas dizaino akcentas jūsų namuose, bet ir komfortiška sėdimoji vieta, kurioje praleisti laiką yra tikras malonumas. Šio kampo sėdėjimo dalių komfortui užtikrinti naudojamas didelio tankio putų poliuretanas. Tai suteikia švelnumo ir palaikymo jausmą, leidžiantį jums patogiai pailsėti po ilgo dienos.

Čiužinio pagrindas, kurį sudaro standus zonomis suskirstytų kišeninių micro spyruoklių blokas, yra dar vienas elementas, kuris prisideda prie sėdimojo komforto. Ši sistema efektyviai prisitaiko prie jūsų kūno formos, suteikdama optimalų palaikymą visam kūnui. Tai ypač svarbu, siekiant išvengti įtemptumo ir mūsų stuburui didėjančio spaudimo.

Plieninės ZIG ZAG spyruoklės, naudojamos baldo konstrukcijai, užtikrina ne tik ilgalaikį patvarumą, bet ir ilgaamžiškumą. Šios spyruoklės efektyviai susidoroja su kasdieniniu naudojimu, suteikdamos kampui BRAVO stabilumą ir atsparumą. Tai svarbi detali, užtikrinanti, kad baldas išlaikys savo formą ir komfortą ilgą laiką.

Sėdimųjų dalių pagalvių užvalkalai yra lengvai nuimami ir išskalbiami, suteikdami jums galimybę lengvai palaikyti kampą švarą. Tai praktiška ir higieniška funkcija, leidžianti jums mėgautis šiuo kampu ne tik komfortiškai, bet ir lengvai prižiūrint.

Baldo konstrukcija, pagaminta iš tvirtos buko medienos, garantuoja ne tik stabilumą, bet ir išskirtinį stiliaus ilgaamžiškumą. Minkštas kampas BRAVO yra ne tik namų dekoro elementas, bet ir ilgalaikis investicinis sprendimas į jūsų kasdieninį komfortą ir estetiką.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai