Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LO12 naktinė spintelė, staliukas vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam LO12 naktinė spintelė, staliukas vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam LO12 naktinė spintelė, staliukas vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam LO12 naktinė spintelė, staliukas vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam
NUOTRAUKOS
LO12 naktinė spintelė, staliukas vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam
LO12 naktinė spintelė, staliukas vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam
LO12 naktinė spintelė, staliukas vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam
LO12 naktinė spintelė, staliukas vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam

LO12 naktinė spintelė, staliukas vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 45 x 35 x 51 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Galimas spalvų pasirinkimas: uosis coimbra/žalia, uosis coimbra/violetinė, balta briliantinė/ąžuolas.
Baldo rankenėlės plastikinės.
Guoliniai stalčiaus bėgeliai.
Vaiko kambarys - tai asmeninė augančio mažylio erdvė, kurioje jis žaidžia, mokosi ir ilsisi. 
Taip pat tai kambarys, kur jaunoji atžala jaučiasi saugus ir patenkintas. 
"Gyvos" ryškios spalvos detalės kambariui sukuria jaukumo bei žaismingumo jausmą.
LO baldų sistemos dalys puikiai tiks tiek vaiko, tiek jaunuolio kambariui.
Baldas nesurinktas.

Lo baldų kolekcijos pasirinkimas  LO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Spintelė yra funkcionalus ir stilingas baldas, kurį galima pritaikyti įvairioms patalpų reikmėms. Ši konkrečiame tekste aptariama spintelė yra pagaminta iš kantuotės - PVC medžiagos, kuri suteikia jai ne tik elegantišką išvaizdą, bet ir ilgaamžiškumą bei atsparumą įvairioms aplinkos sąlygoms.

Baldas pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (lyginto medienos dujų išmetimo plaušienos), kuris užtikrina ne tik stiprumą, bet ir estetišką išvaizdą. Medžiagos pasirinkimas leidžia spintelės gamintojams pasiūlyti ilgaamžišką ir patvarų produktą.

Spintelės dizainas siūlo galimybę pasirinkti iš kelių skirtingų spalvų variantų, įskaitant uosis coimbra/žalią, uosis coimbra/violetinę ir baltą briliantinę/ąžuolą. Toks spalvų pasirinkimas leidžia pritaikyti spintelę pagal jūsų interjero spalvas ir sukurti harmoningą aplinką.

Baldo rankenėlės pagamintos iš plastiko, kas suteikia patogumo naudojant šį baldą. Plastikas yra lengvas, bet tuo pat metu atsparus pažeidimams, todėl spintelės rankenos ne tik patogios, bet ir ilgaamžės.

Guoliniai stalčiaus bėgeliai užtikrina tylų ir sklandų stalčių atidarymą bei uždarymą. Ši detali medžiagos apdaila padeda išvengti trinties ir užtikrina ilgaamžišką spintelės naudojimą.

Visumoj, ši spintelė yra ne tik funkcionali ir patvari, bet ir stilinga, suteikianti jūsų interjerui naują išvaizdą bei organizuotumą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai