Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LO10 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui LO10 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui LO10 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui LO10 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
LO10 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui
LO10 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui
LO10 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui
LO10 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui

LO10 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 120 x 55 x 87 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Galimas spalvų pasirinkimas: uosis coimbra/žalia, uosis coimbra/violetinė, balta briliantinė/ąžuolas.
Baldo rankenėlės plastikinės.
Guoliniai stalčių bėgeliai.
Vaiko kambarys - tai asmeninė augančio mažylio erdvė, kurioje jis žaidžia, mokosi ir ilsisi. 
Taip pat tai kambarys, kur jaunoji atžala jaučiasi saugus ir patenkintas. 
"Gyvos" ryškios spalvos detalės kambariui sukuria jaukumo bei žaismingumo jausmą.
LO baldų sistemos dalys puikiai tiks tiek vaiko, tiek jaunuolio kambariui.
Baldas nesurinktas.

Lo baldų kolekcijos pasirinkimas  LO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Rašomasis stalas yra neatsiejama darbo ar mokymosi aplinkos dalis, ir svarbu, kad jis būtų ne tik funkcionalus, bet ir stilingas. Šiame tekste aptarsime rašomąjį stalą, kurio kantuotė yra pagaminta iš PVC, o baldas iš aukštos kokybės LMDP medžio.

PVC kantuotė suteikia stalo kraštams tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Tai yra plastikas, kuris yra atsparus drėgmei, lengvas ir lengvai prieinamas. Todėl šis medžiagos pasirinkimas padidina stalo atsparumą kasdieniam naudojimui. PVC kantuotė taip pat suteikia stilingą ir modernų išvaizdą.

Rašomojo stalo korpusas yra pagamintas iš aukštos kokybės LMDP medžio. Tai yra tanki ir tvirta medžiaga, kuri suteikia stabilią struktūrą. LMDP yra puikus pasirinkimas baldams dėl jo ilgaamžiškumo ir atsparumo įvairiems mechaniniams poveikiams.

Pasirinkus rašomojo stalo spalvą, galima rinktis tarp trijų variantų: uosis coimbra/žalia, uosis coimbra/violetinė arba balta briliantinė/ąžuolas. Šis spalvų pasirinkimas leidžia pritaikyti stalą pagal savo skonį arba aplinkos interjerą, suteikiant galimybę sukurti harmoningą erdvę.

Plastikinės rankenėlės yra dar vienas elementas, kuris prideda funkcionalumo ir estetikos rašomajam stalui. Jos yra lengvos, patvarios ir lengvai valomos, todėl naudojant stalą, jis ne tik bus patogus, bet ir lengvai prižiūrimas.

Sumažindamas triukšmo lygį ir didindamas darbo efektyvumą, šis rašomasis stalas su PVC kantuote, LMDP korpusu ir įvairiais spalvų pasirinkimais yra puikus pasirinkimas tiek biurui, tiek mokymosi aplinkai. Jo funkcionalumas ir modernus dizainas padeda sukurti malonų ir produktyvų darbo ar mokymosi vietą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai