Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
RED POCKET kušetė su Pocket spyruoklėmis miegamajam, vaikų, jaunuolio kambariui, viešbučiams RED POCKET kušetė su Pocket spyruoklėmis miegamajam, vaikų, jaunuolio kambariui, viešbučiams RED POCKET kušetė su Pocket spyruoklėmis miegamajam, vaikų, jaunuolio kambariui, viešbučiams
NUOTRAUKOS
RED POCKET kušetė su Pocket spyruoklėmis miegamajam, vaikų, jaunuolio kambariui, viešbučiams
RED POCKET kušetė su Pocket spyruoklėmis miegamajam, vaikų, jaunuolio kambariui, viešbučiams
RED POCKET kušetė su Pocket spyruoklėmis miegamajam, vaikų, jaunuolio kambariui, viešbučiams

RED POCKET kušetė su Pocket spyruoklėmis miegamajam, vaikų, jaunuolio kambariui, viešbučiams

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Pocket spyruoklių kušetė, aptraukta audiniu. 
5 zonų Mini Pocket spyruoklės, kurių aukštis - 15 cm. 
Kušetei komforto suteikia aukštos kokybės Tiger Touch HR putų poliuretanas (3 cm.).
Putų poliuretanas patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos.
Audinys ir vatinas atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą.
Platus kojelių pasirinkimas. Rekomenduojame kojelių aukštį nuo 18 cm.
Komplekte - 4 kojelės.
Kojelių pasirinkimą atlikite skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Galimybė pasirinkti čiužinio kietumą - minkštą, vidutinio kietumo arba kietą.
Kušetės aukštis be kojelių - 30 cm.
Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite nurodytais kontaktais. 

 

Aprašymas

 

RED POCKET kušetė yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukščiausio komforto ir funkcionalumo savo miegamajame. Ši kušetė sujungia modernią technologiją su aukštos kokybės medžiagomis, suteikdama jums ramų ir malonų miegą kiekvieną naktį.

Pagrindinė kušetės savybė yra 5 zonų Pocket spyruoklės, kurių aukštis siekia 15 cm. Šios spyruoklės yra puikiai sukomponuotos, kad efektyviai reaguotų į kūno formą ir judesius. Tai užtikrina, kad kiekviena kūno dalis būtų tinkamai palaikoma miegant, prisidedant prie sveiko nugaros palaikymo.

Kušetės komforto lygį didina aukštos kokybės Tiger Touch HR putų poliuretanas, kurio storis yra 3 cm. Šis putų poliuretanas ne tik suteikia patogumo, bet ir yra patvirtintas Estijos Alergijos asociacijos, todėl galite būti tikri dėl jo saugumo ir sveikatingumo.

Kušetės audinys atitinka tarptautinį „Oeko-Tex 100“ standartą, užtikrinant, kad naudojamos medžiagos atitinka griežtus aplinkosaugos ir sveikatos standartus.

RED POCKET kušetė taip pat siūlo platų kojelių pasirinkimą, kurį galite lengvai pasirinkti pagal savo interjerą ar asmeninį skonį. Kojelių aukštis yra reguliuojamas skiltyje "papildomi prekės parametrai".

Šios kušetės komplektą sudaro net 4 kojelės, o kušetė taip pat turi patalynės dėžę, suteikdama jums papildomą saugojimo erdvę miegamajame.

Svarbu paminėti, kad kušetę galima pritaikyti pagal asmeninius poreikius, pasirinkus minkštumą arba kietumą. Kušetės aukštis be kojelių yra 56 cm, kuris suteikia jums patogų ir lengvai pasiekiamą miegamąją vietą. RED POCKET kušetė – tai derinys stiliaus, patogumo ir funkcionalumo jūsų miegamajame.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai