Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
DOMINO, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui DOMINO, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui DOMINO, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
DOMINO, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui
DOMINO, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui
DOMINO, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui

DOMINO, GBF Spinta miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Prekės parametruose pateikti išoriniai baldo parametrai.
Kantuotė - PVC.
Spintos durys varstomos.
Spintos lankstai su slopintuvais (Hetich).
Spintai galima užsakyti 3 stalčių bloką.
Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite asmenine žinute.

DOMINO baldų kolekcijos pasirinkimas  DOMINO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Domino spinta – tai funkcionalus ir stilingas baldas, kuris atitiks tiek jūsų praktinius, tiek dizaino poreikius. Su moderniu dizainu ir išskirtinėmis savybėmis, ši spinta pritaikyta įvairiems namų interjerams.

Spintos PVC kantuotė suteikia ne tik stilingą išvaizdą, bet ir apsaugo nuo kasdienio naudojimo poveikio. Ši medžiaga yra patvari ir lengvai palaiko spintos tvarkingą išvaizdą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik dizainą, bet ir ilgaamžiškumą.

Domino spintos lankstai su slopintuvais (Hetich) yra ypatingai praktiškas sprendimas. Šis mechanizmas užtikrina, kad spintos durelės atsidarytų ir užsidarytų tyliai ir be pastebimos jėgos. Tai ne tik patogu, bet ir ilgalaikis spintos naudojimo privalumas.

Spinta yra ne tik patogus saugojimo sprendimas, bet ir dizaino akcentas jūsų erdvėje. Jos stilingas fasadas puoštas MDF suteikia elegancijos ir šiuolaikiškumo. Domino spinta yra universalus baldas, galintis papuošti tiek svetainę, tiek miegamąjį ar kitą jūsų pasirinktą kambarį.

Ši spinta sujungia aukštą kokybę, funkcionalumą ir dizainą, leisdama jums pasiekti tvarkingumą ir įsikūnyti savo viziją apie namų interjerą. Su Domino spinta jūs gaunate ne tik praktišką sprendimą, bet ir elegantišką detalę jūsų gyvenamojoje erdvėje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai