Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LF11 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui LF11 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
LF11 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui
LF11 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui

LF11 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina : Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 35 x 35 x 163,5 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Juodos spalvos metalo akcentai.
Didelis korpusinių baldų pasirinkimas. 
Dėka juodos, ąžuolo ir betono spalvų derinio LF baldų sistemoje namai įgaus modernumo bei originalumo atspalvį.
Baldas nesurinktas.

LF baldų kolekcijos pasirinkimas  LF baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna su kantuote iš PVC yra puikus sprendimas norint suteikti savo namų interjerui ne tik funkcionalumą, bet ir stilingumą. Ši lentyna turi savo unikalumą, o jos savybės daro ją tinkamą įvairioms naudotojų poreikių tenkinimui.

Kantuotė, pagaminta iš PVC, suteikia lentynai ne tik tvirtumą, bet ir atsparumą įvairiems poveikiams, tokie kaip drėgmė ar temperatūros svyravimai. PVC medžiaga yra lengva priežiūra, nereikalaujanti ypatingo dėmesio, ir tai suteikia galimybę naudotis lentyna ilgą laiką be didelio priežiūros krūvio.

Spalvų pasirinkimo nėra, tačiau šis sprendimas suteikia minimalų, modernų ir universalų dizainą. Juodos spalvos metalo akcentai prideda elegancijos ir suteikia lentynai subtilaus, bet išraiškingo charakterio. Toks dizainas ne tik harmoningai tinka įvairiems interjero stiliams, bet ir suteikia galimybę lengvai integruoti lentyną į jūsų namų erdvę.

Baldas, iš kurio gaminama ši lentyna, yra aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos drožlių pluoštas). Ši medžiaga yra žinoma savo stiprumu ir ilgaamžiškumu, todėl lentyna išlaikys savo formą ir kokybę per ilgą laiką, net intensyvios naudojimo sąlygomis.

Lentyna su kantuote ir juodos spalvos metalo akcentais yra puikus elementas tiek virtuvėje, tiek kitose patalpose, pavyzdžiui, svetainėje ar biure. Ji suteikia puikią galimybę organizuoti erdvę ir pridėti dizaino elementą jūsų namuose. Ne tik funkcionali, bet ir stilinga lentyna su kantuote praturtins jūsų interjerą, suteikdama jam šiuolaikiškumo ir elegancijos akcentą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai