Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LF9 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui LF9 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
LF9 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
LF9 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

LF9 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 120 x 55,3 x 79,5 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Juodos spalvos metalo akcentai.
Didelis korpusinių baldų pasirinkimas. 
Dėka juodos, ąžuolo ir betono spalvų derinio LF baldų sistemoje namai įgaus modernumo bei originalumo atspalvį.
Baldas nesurinktas.

LF baldų kolekcijos pasirinkimas  LF baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Kompiuterio stalas su kantuote, pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos drožlių plokštė), yra puikus pasirinkimas tiek funkcionalumo, tiek stiliaus atžvilgiu. Šis stalas su savo unikalią kantuotę iš PVC pasižymi ne tik moderniu dizainu, bet ir ilgaamžiškumu bei patvarumu.

Stalo kantuotė, pagaminta iš PVC, suteikia ne tik estetinę išvaizdą, bet ir apsaugą nuo pažeidimų bei įbrėžimų. Tai yra ypatingai svarbu, jei naudojate stalą intensyviai, pvz., kaip darbo ar mokymo vietą. PVC kantuotė taip pat yra lengva prižiūrėti ir išlaiko savo spalvą ir išvaizdą per ilgą laiką.

Šis kompiuterio stalas yra neutralios juodos spalvos, todėl lengvai derinamas su įvairiais interjero stiliais. Ši spalva taip pat suteikia stalui modernų ir elegantišką išvaizdą. Juodos spalvos metalo akcentai, naudojami kaip detalės, ne tik sukuria kontrastą, bet ir pabrėžia stalo dizaino elementus, suteikdami jam elegantiškumo šauksmą.

Stalo paviršius, pagamintas iš aukštos kokybės LMDP, suteikia stabilumą ir ilgaamžiškumą. Ši medžiaga yra atspari įbrėžimams, krentančiam drėgmei ir kitoms kasdienio naudojimo įtakoms. Tai užtikrina, kad kompiuterio stalas tarnaus ilgą laiką, išlaikydamas savo išvaizdą ir funkcionalumą.

Nors šiame kompiuterio stale nėra galimybės pasirinkti spalvą, juodos spalvos universalumas leidžia lengvai integruoti jį į įvairias aplinkas. Šis stalas yra puikus sprendimas tiek biure, tiek namuose, suteikiantis patogią ir funkcionalią darbo ar mokymo aplinką. Patvarumas, stilius ir paprastumas - tai yra savybės, kurios puikiai apibūdina šį kompiuterio stalą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai