Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
TOMAS kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui TOMAS kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
TOMAS kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
TOMAS kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

TOMAS kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 75 x 49 cm (Ø x A).
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 18 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Staliuko kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų plotis - 2 x 2 cm.
Baldas surinktas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

TOMAS kavos staliukas yra išskirtinis ir funkcionalus baldas, sukurtas su ypatingu dėmesiu ilgaamžiškumui, dizainui ir praktiškumui. Šis staliukas puikiai derinsis tiek su moderniu, tiek su klasikiniu interjeru, atnešdamas į jūsų erdvę elegancijos ir stiliaus.

Stalviršis yra viena iš TOMAS kavos staliuko svarbiausių savybių. Jis pagamintas iš LMDP (laminuotos medienos drožlės plokštės), kuri yra ne tik patvari, bet ir atspari įbrėžimams, smūgiams bei aukštai temperatūrai. Šios medžiagos kokybė užtikrina ilgalaikį staliuko naudojimą be jokių rūpesčių dėl galimų pažeidimų.

Stalviršio plokštės storis - 18 mm, o kantuotė iš PVC, kurios storis siekia 2 mm. Tai suteikia ne tik tvirtumą, bet ir estetišką išvaizdą. Be to, TOMAS kavos staliuko stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas yra plačias, todėl galite lengvai pritaikyti jį pagal savo interjero spalvų schemą ir stilių. Tai suteikia galimybę sukurti unikalų ir asmenišką erdvę.

Staliuko kojos pagamintos iš milteliniu būdu dažyto metalo, kuris ne tik užtikrina stabilumą, bet ir suteikia elegantišką išvaizdą. Kojų plotis - 2 x 2 cm, kas dar labiau pabrėžia staliuko subtilumą ir modernumą. TOMAS kavos staliukas yra ne tik praktiškas baldas, bet ir stilistiškai pritaikomas, suteikiantis jūsų namams ar biurui ypatingo charakterio ir elegancijos akcentą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę, funkcionalumą ir išskirtinį dizainą savo erdvėje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai