Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
GP6 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui GP6 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui GP6 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
GP6 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
GP6 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
GP6 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

GP6 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 150 x 40 x 90,6 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Galimas spalvų pasirinkimas: kalnų uosis/fresko ir briliantinė balta/kalnų uosis.
Užsakant baldus su briliantine balta/kalnų uosio spalva - baldai bus baltos spalvos su kalnų uosio spalvos detalėmis.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Elegantiškos plastikinės kojelės.
Baldų spalvų kombinacijos leis sukurti unikalią kambario atmosferą, kuri trauks Jūsų svečių akis.
Platus modulinių baldų pasirinkimas padės sukurti originalų kambario dizainą.
Baldas nesurinktas.

GP baldų kolekcijos pasirinkimas  GP baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Komoda yra funkcionalus ir elegantiškas baldas, sukurtas su ypatingu dėmesiu į detalės. Ši konkrečiai siūloma komoda yra pagaminta iš aukštos kokybės LMDP (laminuoto medienos dirbtinio pluošto plokštės), užtikrinančios ilgaamžiškumą ir patvarumą.

Viena iš išskirtinių šios komodos savybių yra jos kantuotė, kuri yra pagaminta iš kokybiško PVC. Ši medžiaga ne tik suteikia komodai modernų išvaizdą, bet ir užtikrina ilgalaikį atsparumą įbrėžimams ir kitoms mechaninėms pažeidimams.

Pasirinkus komodos spalvas, klientui suteikiama galimybė rinktis tarp kalnų uosio/fresko ir briliantinės balta/kalnų uosio. Jei nuspręsite užsakyti baldus su briliantine balta/kalnų uosio spalva, gausite subtilius, bet kartu įspūdingus baldus, kuriuose baltos spalvos dominuoja su elegantiškomis kalnų uosio spalvos detalėmis.

Komodos dizainas neapsiriboja tik spalvomis ir medžiagomis - tai taip pat pasižymi elegantiškomis plastikinėmis kojelėmis, suteikiančiomis papildomą aukščio ir lengvumo pojūtį. Šios kojelės ne tik suteikia komodai modernų išvaizdą, bet ir užtikrina stabilumą, ką reikia norint naudoti komodą kasdieniniame gyvenime.

Būdamas puikus papildymas jūsų namams ar biurui, ši komoda ne tik pasižymi funkcionalumu, bet ir estetika. Ji puikiai tinka tiek moderniai įrengtiems interjerams, tiek tradiciniams stiliams, sukuriant harmoningą ir išskirtinį erdvės įspūdį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai