Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
GUSTO, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajma, biurui GUSTO, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajma, biurui GUSTO, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajma, biurui
NUOTRAUKOS
GUSTO, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajma, biurui
GUSTO, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajma, biurui
GUSTO, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajma, biurui

GUSTO, MAGRĖS BALDAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajma, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 93,5 x 46 x 63 cm (P x G x A).
Jei mėgstate leisti laiką įsitaisę svetainėje ant sofos - GUSTO staliukas Jums tikrai pravers. Prisitraukę prie sofos ar fotelio galėsite dirbti kompiuteriu, užkandžiauti ar pasimėgauti kavos puodeliu.
Stalviršis gaminamas iš LMDP plokštės, kuri yra lengvai prižiūrima.
Metalinės staliuko kojelės, kurių spalvą galima rinktis. 
Kavos staliukas puikiai pritaikomas bet kuriame interjere.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

GUSTO kavos staliukas - tai funkcionalus ir stilizuotas baldas, kuris įneša eleganciją į bet kurį interjerą. Jo stalviršis yra pagamintas iš LMDP (laminuotos medžio dalelės plokštės), kuri ne tik suteikia staliukui tvirtumą, bet ir yra lengvai prižiūrima. Ši medžiaga yra atspari įbrėžimams, lengvai valoma ir išlaiko savo išvaizdą ilgą laiką, todėl GUSTO tampa ne tik stilingu, bet ir praktišku pasirinkimu.

Metalinės staliuko kojelės yra dar vienas išskirtinis GUSTO staliuko bruožas. Jos ne tik suteikia stabilią atramą, bet ir pridedą modernumo bei subtilaus dizaino akcento. Kojelių spalvą galima pasirinkti pagal jūsų asmeninius skonius arba derinant prie jau esančių interjero elementų. Tai suteikia galimybę pritaikyti staliuką prie įvairių interjero stilių, nuo minimalistinio iki industrinio.

GUSTO kavos staliukas puikiai pritaikomas bet kuriame interjere dėl savo universalumo ir elegancijos. Jo neutralus dizainas ir galimybė pasirinkti spalvą leidžia harmoningai integruoti staliuką į jūsų namų erdvę. Jis gali tarnauti kaip puikus pagalbinis stalas šalia jūsų mėgiamos sofos ar fotelio arba būti stilingu akcentu svetainėje ar miegamajame.

GUSTO staliukas ne tik gali būti praktiškas kavos stalas, bet ir įdomus dekoratyvinis elementas. Jo detalesnė ir švari forma suteikia jums galimybę sukurti modernų ir subtilų atmosferą jūsų namuose. Tai yra ne tik baldas, bet ir svarbus interjero elemento aspektas, kuris puikiai derinsis su kitais jūsų namų baldais ir detalėmis.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai