Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
BRAVO, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui BRAVO, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui BRAVO, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
BRAVO, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
BRAVO, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
BRAVO, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

BRAVO, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 93 x 93 x 45 cm (P x G x A).
Patogus ir stilingas BRAVO pufas užtikrins maksimalų komfortą ir funkcionalumą namuose.
Plačios baldo linijos ne tik sukuria išskirtinį dizainą, bet ir padeda pajusti geriausią poilsio komfortą.
Beržo medienos kojelės, kurių spalvą galima rinktis.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Pufas "BRAVO" yra prabangus ir funkcionalus baldas, kuris suteikia jūsų interjerui stilingumo ir komforto. Šis pufas gali būti pagamintas iš plono audinio arba natūralios odos, atsižvelgiant į jūsų asmeninius skonį ir interjero dizainą. Kiekvienas pufas yra rankų darbo meistriškumas, kuris užtikrina aukštą kokybę ir ilgaamžiškumą.

Pufų "BRAVO" stebina dideliu audinių pasirinkimu. Galite pasirinkti ploną audinį, kuris sukurs lengvą ir šiuolaikišką atmosferą, arba natūralią odą, suteiksiančią prabangos ir šilumos jausmą. Kiekvienas audinys yra atsargiai atrinktas, atsižvelgiant į jo kokybę ir vizualinį patrauklumą.

Nepriklausomai nuo to, ar jūsų interjeras yra modernus, ar klasikinis, pufų "BRAVO" spalvų spektras patenkins net labiausiai išrankius klientus. Platus spalvų pasirinkimas leidžia jums lengvai derinti pufą su jūsų namų aplinka arba sukurti ryškų akcentą. Nuo ramios ir neutralios paletės iki ryškių ir drąsių spalvų - su "BRAVO" galimybės yra beveik neribotos.

Pufų kojos pagamintos iš beržo medienos, suteikiančios baldui stabilumo ir ilgaamžiškumo. Nepriklausomai nuo to, ar pageidaujate natūralaus medžio atspalvio, arba norite, kad kojos atitiktų audinio ar odos spalvą, su pufu "BRAVO" tai įmanoma. Spalvų pasirinkimas kojoms leidžia jums sukurti harmoningą ir vientisą baldų dizainą.

BRAVO pufai ne tik papuoš jūsų erdvę, bet ir suteiks jums ypatingo komforto. Su įvairiais dydžiais ir formomis, šie pufai puikiai tinka tiek dideliems, tiek mažiems kambariams. Pridėkite šiek tiek prabangos ir funkcionalumo savo interjerui su pufu "BRAVO". Tai yra daugiau nei baldas - tai yra stiliaus ir patogumo derinys, kuris pasitarnauja ilgą laiką.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai