Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-20%
FLAMINGO PILKA kavos staliukų komplektas, žurnaliniai staliukai svetainei, valgomajam, biurui FLAMINGO PILKA kavos staliukų komplektas, žurnaliniai staliukai svetainei, valgomajam, biurui FLAMINGO PILKA kavos staliukų komplektas, žurnaliniai staliukai svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
FLAMINGO PILKA kavos staliukų komplektas, žurnaliniai staliukai svetainei, valgomajam, biurui
FLAMINGO PILKA kavos staliukų komplektas, žurnaliniai staliukai svetainei, valgomajam, biurui
FLAMINGO PILKA kavos staliukų komplektas, žurnaliniai staliukai svetainei, valgomajam, biurui

FLAMINGO PILKA kavos staliukų komplektas, žurnaliniai staliukai svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 80 x 42 cm / 60 x 38 cm (Ø x A).
Stalviršiai gaminami iš 11 mm blizgios keramikos.
Stalviršių spalva - pilkas marmuras .
Staliukų kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Staliukų kojų spalva - juoda.

 

Aprašymas

 

FLAMINGO PILKA kavos staliukų komplektas įpučia naują gyvenimą jūsų kasdieniniam kavos ritualui. Šis elegantiškas ir modernus staliukų rinkinys ne tik suteikia jums patogumą, bet ir tampa išskirtiniu akcentu jūsų interjere. Stalviršiai, pagaminti iš 11 mm blizgios keramikos, ne tik atrodo prabangūs, bet ir suteikia patvarumo ir ilgaamžiškumo garantiją.

Pilka marmuro spalva stalviršiuose priduoda subtilų ir šiuolaikišką žavesį visam komplektui. Ši spalva puikiai derinasi su įvairiomis interjero spalvomis, suteikdama jūsų patalpai elegantiškumo ir modernumo pojūtį. Pilka marmuro faktūra suteikia staliukams subtilų ir natūralų išvaizdą, kuris pritraukia dėmesį ir sukuria harmoningą erdvės atmosferą.

Staliukų kojos, dažytos miltelinio būdo, demonstruoja kruopščiai apgalvotą dizainą ir aukščiausią kokybę. Miltelinis dažymas užtikrina ne tik stilingą išvaizdą, bet ir apsaugo kojas nuo įvairių mechaninių pažeidimų bei ilgalaikio naudojimo atspalvio nuotėkio. Kojų juoda spalva kontrastuoja su pilku marmuru, suteikdama staliukų komplektui ryškumo ir modernumo.

Šis FLAMINGO PILKA kavos staliukų komplektas yra ne tik funkcionalus, bet ir stilingas. Jis tinka tiek šiuolaikiniams, tiek klasikiniams interjerams, pridedant elegancijos ir subtilumo jūsų kasdieniniams kavos ritualams. Su šiuo komplektu, kiekvienas gurkšnis kavos tampa ypatingu momentu, o jūsų patalpa atspindi jūsų skonį ir stilių.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai