Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
NOLA 26 NATŪRALUS ĄŽUOLAS TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam
NUOTRAUKOS
NOLA 26 NATŪRALUS ĄŽUOLAS TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam

NOLA 26 NATŪRALUS ĄŽUOLAS TV staliukas, spintelė svetainei, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 180 x 45 x 55,6 cm (P x G x A).
Spalva - natūralus ąžuolas.
Ąžuolo faneruotė.
Stumdomos durys, kurios atsidaro iki galo, todėl galima lengvai išnaudoti vidinės erdvės baldo galimybes.
Kojelės gaminamos iš juodo metalo. 
Ąžuolo faneruotė, pramoniniai juodo metalo elementai ir organiškai minkšti kampai - visa tai užtikrina baldo lengvumo vaizdą. 
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Danijoje.

NOLA baldų kolekcijos pasirinkimas  NOLA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

NOLA 26 TV staliukas įkūnija skandinaviško stiliaus eleganciją ir funkcionalumą, būdamas išskirtiniu ir išraiškingu interjero elementu jūsų svetainėje. Šis staliukas sukurtas iš aukštos kokybės natūralaus ąžuolo, o jo kojos pagamintos iš juodo metalo, suteikiančio tvirtumo ir šiuolaikinio dizaino akcentą.

Šio TV staliuko dizainas pasižymi paprastumu ir išskirtine elegancija, kurie yra būdingi skandinaviškam stiliui. Natūralus ąžuolas suteikia staliukui šiltumo ir natūralumo jausmą, tuo tarpu juodo metalo kojelės įneša modernaus kontrasto elementą. Tai puikus sprendimas tiems, kurie vertina ne tik funkcionalumą, bet ir estetinę vertę savo interjere.

NOLA 26 staliukas siūlo puikią erdvę jūsų televizoriaus, garso aparato ar kitų buities technologijos priemonių laikymui. Aukštos kokybės ąžuolo faneruotė, naudojama staliuko gamybai, užtikrina ilgaamžiškumą ir atsparumą kasdienio naudojimo poveikiui.

Staliukas yra puikus pasirinkimas tiek moderniems, tiek tradiciniams interjerams. Jo universalumas slypi ne tik dizaine, bet ir funkcionalumu – sukurkite jaukų poilsio kampą, kuriame būtų malonu leisti laiką su šeima ar draugais. NOLA 26 TV staliukas yra ne tik praktiškas baldas, bet ir išraiškinga detalė jūsų gyvenamajame kambaryje, suteikianti šiuolaikinio ir šilto skandinaviško dizaino pojūtį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai