Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-20%
BETA industrinio stiliaus kavos staliukas svetainei, žurnalinis staliukas valgomojo kambariui BETA industrinio stiliaus kavos staliukas svetainei, žurnalinis staliukas valgomojo kambariui
NUOTRAUKOS
BETA industrinio stiliaus kavos staliukas svetainei, žurnalinis staliukas valgomojo kambariui
BETA industrinio stiliaus kavos staliukas svetainei, žurnalinis staliukas valgomojo kambariui

BETA industrinio stiliaus kavos staliukas svetainei, žurnalinis staliukas valgomojo kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 100 x 80 x 45 cm (P x G x A).
Stalviršis gaminamas iš 11 mm blizgios keramikos.
Stalviršio spalva - pilkas marmuras.
Staliuko kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Staliuko kojų spalva - juoda.

 

Aprašymas

 

BETA industrinio stiliaus kavos staliukas yra funkcionalus ir elegantiškas įrenginys, kuris praturtins bet kurį modernų interjerą. Jo išskirtinumas glūdi detalių dermėje, praskleistoj ant kiekvieno centimetro, suteikiančio jį ypatingu dizainu.

Šio staliuko stalviršis pagamintas iš 11 mm blizgios keramikos, kuris ne tik suteikia jam išskirtinį išvaizdą, bet ir padidina jo ilgaamžiškumą bei atsparumą kasdienio naudojimo poveikiams. Pilko marmuro spalva prideda šiuolaikiškumo ir elegancijos, suteikdama staliukui subtilų, bet žavinantį akcentą.

Metalinės kojos, milteliniu būdu dažytos juoda spalva, suteikia BETA kavos staliukui industrijinį charakterį. Ši dizaino detalė ne tik pabrėžia stilių, bet ir užtikrina stabilumą, garantuojantį, kad jis tarnaus ilgą laiką be jokių deformacijų ar trūkių.

BETA staliukas ne tik įtraukia dėmesį savo išvaizda, bet ir pasižymi praktiškumu. Jo universalus dizainas leidžia jį lengvai priderinti prie įvairių interjero stilių, nuo modernaus iki industrialaus. Didelis dėklas suteikia pakankamai vietos įvairioms kavos puodelių, knygų ar kitų daiktų laikymui, suteikdami jūsų erdvei tvarkingumo jausmą.

BETA industrinio stiliaus kavos staliukas - tai ne tik praktiškas baldas, bet ir meninė detalė, sukurta siekiant harmonijos ir funkcionalumo jūsų namuose. Jo elegancija ir aukštas kokybės lygis daro jį puikiu pasirinkimu kiekvienam, norinčiam suteikti savo interjerui unikalumo bei modernumo šviesą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai