Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LELIJA, GBF Naktinis staliukas, spintelė prie lovos LELIJA, GBF Naktinis staliukas, spintelė prie lovos
NUOTRAUKOS
LELIJA, GBF Naktinis staliukas, spintelė prie lovos
LELIJA, GBF Naktinis staliukas, spintelė prie lovos

LELIJA, GBF Naktinis staliukas, spintelė prie lovos

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 57,4 x 39 x 61,7 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldų fasadai puošti MDF.
Metaliniai stalių bėgeliai.
Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite asmenine žinute.

LELIJA baldų kolekcijos pasirinkimas  LELIJA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lelija kolekcijos naktinė spintelė – tai harmoningas ir funkcionalus sprendimas jūsų miegamajam. Šis baldas išsiskiria ne tik moderniu dizainu, bet ir išskirtiniu dėmesiu detalėms, kurios suteikia jūsų kambariui jaukumo ir stiliaus.

Naktinės spintelės korpusas yra kantuotas PVC, suteikiantis jam ypatingo atsparumo ir ilgaamžiškumo. PVC apdaila ne tik saugo nuo kasdienių pažeidimų, bet ir suteikia šiam baldų elementui elegantiškumo ir išskirtinumo. Tai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia sukurti patvarų ir ilgaamžį interjerą.

Baldų fasadas pagamintas iš MDF, o tai reiškia, kad jis yra ne tik tvirtas, bet ir lankstus dizainui. MDF leidžia kurti glotnias ir elegantiškas formas, tuo pačiu suteikiantis jums galimybę pasirinkti iš įvairių spalvų paletės. Galimybė pasirinkti skirtingas korpuso ir fasado spalvas suteikia jums galimybę sukurti spintelę, kuri idealiai tinka jūsų individualiam skoniui ir miegamojo interjerui.

Ši naktinė spintelė yra ne tik stilinga, bet ir labai funkcionali. Jos stumdomas stalčius suteikia jums vietos laikyti asmeninius daiktus, o patvari konstrukcija užtikrina ilgalaikį naudojimą. Lelija naktinė spintelė yra puiki ir harmoninga papuošalas jūsų miegamajam.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai