Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LĖJA-25, GBF Naktinė spintelė su stalčiais, spintelė prie lovos
NUOTRAUKOS
LĖJA-25, GBF Naktinė spintelė su stalčiais, spintelė prie lovos

LĖJA-25, GBF Naktinė spintelė su stalčiais, spintelė prie lovos

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose.
Prekės parametruose pateikti išoriniai baldo parametrai.
Kantuotė - PVC.
Pastorinta 25 mm plokštė.
Metaliniai stalčių bėgeliai.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Naktinė spintelė LĖJA-25 - tai puikus papildymas jūsų miegamajam, kuris ne tik pridės funkcionalumo, bet ir sukuria stilingą ir šiuolaikišką interjerą. Ši spintelė išsiskiria ne tik savo funkcionalumu, bet ir išskirtiniu dizainu, kuris gali puošti bet kokį modernų miegamąjį.

PVC kantuotė suteikia spintelės fasadui tvirtumą ir apsaugo nuo kasdieninio naudojimo poveikio, tuo pačiu pabrėždama kiekvieną smulkmeną su elegancija. Pastorinta plokštė suteikia išraiškingumą ir daro šį baldą dar jaukesnį. Tai išskirtinė detalė, kuri prideda subtilumo ir šilumos į jūsų miegamąjį.

Metaliniai stalčių bėgeliai suteikia šiai naktinei spintelei šiuolaikiškumo ir tvirtumo. Jie užtikrina sklandžią stalčių atidarymo ir uždarymo mechanizmą, leisdamas jums patogiai pasiekti savo daiktus. Ši technologija ne tik patogia, bet ir ilgaamžė, užtikrindama, kad jūsų naktinė spintelė tarnautų ilgą laiką.

LĖJA-25 naktinė spintelė yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško ne tik funkcionalumo, bet ir stiliaus. Ji gali būti puikiai integruota į įvairius interjero stilius, pridėdama šiuolaikiškumo ir jaukumo jūsų miegamajam. Su šia naktine spintele sukurkite jaukią erdvę ir mėgaukitės maloniai tvarka savo miegamajame.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai