Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LEGNO, GBF Spinta, kampinė spinta, miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
LEGNO, GBF Spinta, kampinė spinta, miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui

LEGNO, GBF Spinta, kampinė spinta, miegamajam, prieškambariui, svetainei, vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose.
Kantuotė - PVC.
Baldo fasadas puoštas MDF.
Galima rinktis skirtingas korpuso ir fasado spalvas.
Spintos durys varstomos.
3 durų spintoje per vidurį yra veidrodis.
4 durų spintoje yra 2 veidrodžiai.
Spintai galima užsakyti 3 stalčių bloką.
Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

LEGNO baldų kolekcijos pasirinkimas  LEGNO baldų kolekcijos pasirinkimas
 

 

Aprašymas

 

LEGNO spinta - tai elegantiškas ir funkcionalus sprendimas jūsų namų interjerui. Ši spinta puikiai atitinka šiuolaikinių dizaino tendencijų ir funkcionalumo poreikius. Baldų fasadai, kantuoti PVC, ne tik suteikia jiems tvirtumo, bet ir pasižymi išskirtiniu estetiniu dizainu.

LEGNO spintos baldų fasadai puošti MDF, kuris yra aukštos kokybės ir ilgaamžis medžiagos tipas. Tai suteikia spintai ne tik tvirtumo, bet ir puikią paviršiaus kokybę, kuri yra lengvai prižiūrima ir atspari kasdieniniam naudojimui. Galimybė pasirinkti skirtingas korpuso ir fasado spalvas leidžia pritaikyti spintą pagal jūsų interjero spalvų paletę ir asmeninius skonį.

Ši spinta yra puiki pasirinkimo, jei norite turėti daug vietos saugoti įvairius daiktus, o tuo pačiu metu siekiate išskirtinio dizaino. Jos erdvės organizavimas leis jums saugoti drabužius, knygas, dekoratyvinius daiktus ir kitus reikalingus daiktus tvarkingai ir prieinamai. Spintos funkcionalumas derinamas su moderniu dizainu, tad ji puikiai tiks tiek klasikiniams, tiek šiuolaikiniams interjerams.

LEGNO spinta gali būti universaliai integruojama į įvairius kambarius, įskaitant svetainę, miegamąjį ar biurą. Ji taps ne tik funkcionaliu baldų elementu, bet ir elegantišku akcentu jūsų namų interjere, suteikiančiu jam modernumo ir šilumos jausmą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai