Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
PORTO, GBF Komoda su 4 stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui PORTO, GBF Komoda su 4 stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui PORTO, GBF Komoda su 4 stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
PORTO, GBF Komoda su 4 stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui
PORTO, GBF Komoda su 4 stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui
PORTO, GBF Komoda su 4 stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui

PORTO, GBF Komoda su 4 stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 100,5 x 50 x 81,5 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldo fasadas puoštas MDF.
Komodų stalčiai su guoliniais bėgeliais, pilno ištraukimo.
Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite asmenine žinute.

PORTO baldų kolekcijos pasirinkimas  PORTO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Porto komoda - tai funkcionalus ir stilingas baldas, kuris praturtins bet kurį kambarį savo moderniu dizainu ir patogumu. Ši komoda priklauso Porto kolekcijai, pasižyminti kantuota PVC medžiaga, kuri suteikia ne tik stilingą išvaizdą, bet ir ilgaamžiškumą bei atsparumą kasdienio naudojimo pažeidimams.

Komodos fasadai puošti MDF, kuris yra aukštos kokybės medžiaga ir leidžia kurti plonas formas, suteikiančias baldams modernų ir elegantišką charakterį. Galimybė rinktis skirtingas korpuso ir fasado spalvas leidžia pritaikyti komodą pagal individualius skonius ir interjero spalvų paletę.

Šis baldas yra ne tik stilingas, bet ir funkcionalus. Jo stalčiai suteikia papildomo saugojimo erdvės, o lygintuvą ar kitus kasdien naudojamus daiktus galima patogiai sudėti ant jo viršaus. Komodos dizainas leidžia ją integruoti į įvairius interjero stilius, nuo modernaus iki klasikinio, suteikiant jūsų kambariui išskirtinę atmosferą.

Tai ne tik baldas, bet ir galimybė kurti jaukų ir tvarkingą kambarį. Porto komoda puikiai atspindi naujausias dizaino tendencijas, tuo pat metu išlaikydama universalumą ir funkcionalumą. Tai gera investicija į jūsų interjerą, atspindinti šiuolaikinio dizaino estetiką ir praktiškumą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai