Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
C1088 naktinis staliukas, spintelė prie lovos C1088 naktinis staliukas, spintelė prie lovos
NUOTRAUKOS
C1088 naktinis staliukas, spintelė prie lovos
C1088 naktinis staliukas, spintelė prie lovos

C1088 naktinis staliukas, spintelė prie lovos

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai: 40x40x65 cm.
Skandinaviško stiliaus naktinis staliukas pagamintas iš ąžuolo.
Puikiai tiks prie bet kurios lovos.

 

Aprašymas

 

C1088 naktinis staliukas įkvepia skandinavišką eleganciją ir funkcionalumą, būdamas puikus papildymas bet kuriam miegamajam ar gyvenamajam kambariui. Šis staliukas išsiskiria savo išskirtiniu dizainu ir aukštos kokybės medžiagomis, sukurdamas harmoningą ir modernų interjero įvaizdį.

Pagamintas iš ąžuolo, C1088 naktinis staliukas atspindi natūralumą ir šilumą, kurie būdingi skandinaviškam stiliui. Ąžuolo medis ne tik suteikia staliukui estetišką išvaizdą, bet ir ilgaamžiškumą bei tvirtumą. Jo natūrali tekstūra ir šviesi spalva suteikia kambariui jaukumo ir švelnumo, puikiai harmonizuoja su kitais interjero elementais.

Naktinis staliukas C1088 puikiai atitinka šiuolaikinių žmonių poreikius dėl savo universalumo ir funkcionalumo. Jo dizainas yra paprastas, bet kartu elegantiškas, o lanksti konstrukcija leidžia lengvai integruoti jį į bet kurią aplinką. Staliuko paviršius ir patogus stalčius suteikia patogumo ir erdvės saugoti asmeninius daiktus ar kitus miegamajam reikalingus daiktus.

C1088 naktinis staliukas taip pat išsiskiria savo praktiškumu. Šis staliukas sukuria puikų naktinį palaikymą, kur galima patogiai laikyti knygas, telefoną, ar kitus mažus daiktus, kurie yra būtini prie miegamasis lovos. Jo vienkartinis, bet modernus dizainas leidžia pritaikyti jį prie įvairių interjero stilių, suteikiant patalpai šiuolaikišką ir šiltą atmosferą.

C1088 naktinis staliukas yra ne tik funkcionalus baldas, bet ir estetiškas akcentas, sukuriantis malonų ir jaukų miegamąjį. Būdamas pagamintas iš aukštos kokybės ąžuolo, jis žada ilgalaikį naudojimą ir prabangą kiekvienoje namų erdvėje. Tai puikus pasirinkimas norintiems suteikti savo kambariui skandinavišką švelnumą ir funkcionalumą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai