Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
VIP, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui VIP, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
VIP, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui
VIP, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui

VIP, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 115 x 105 x 88 cm (P x G x A).
Baldas gaminamas iš didelio tankio putų poliuretano, kuris užtikrina sedėjimo komfortą ir greitai grįžta į pradinę padėtį.
Plieninės ZIG ZAG spyruoklės suteikia baldui ilgalaikį patvarumą ir sedėjimo komfortą.
Beržo medienos kojelės, kurių spalvą galima rinktis.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Fotelis VIP – tai prabangus baldas, kurio dizainas ir funkcionalumas atitinka aukščiausius standartus. Šis fotelis sukuriamas iš didelio tankio putų poliuretano, užtikrinančio neprilygstamą sėdėjimo komfortą bei greitą grįžimą į pradinę padėtį. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia ne tik elegancijos, bet ir ergonomiško dizaino savo namuose ar biure.

Baldas gaminamas su plieninėmis ZIG ZAG spyruoklėmis, suteikiančiomis ilgalaikį patvarumą ir išskirtinį sėdėjimo komfortą. Šios spyruoklės, savo konstrukcija primenančios zigzagą, ne tik pasižymi tvirtumu, bet ir prisideda prie fotelio lankstumo bei pritaikomumo kūno linijoms. Tai užtikrina, kad sėdėjimas būtų ne tik malonus, bet ir sveikas, palaikantys kūno formą ir sumažinantys stresą juosmeninėje srityje.

Viena iš ypatingųjų savybių yra beržo medienos kojelės, kurios suteikia foteliui ne tik estetiškumo, bet ir natūralumo jausmo. Galite pasirinkti kojelių spalvą, taip pritaikydami baldą pagal savo interjero spalvų paletę. Tai suteikia galimybę sukurti harmoningą ir išskirtinį erdvės įvaizdį, pritaikytą jūsų asmeniniam skoniui.

Fotelio VIP dizainas yra universalus ir tinkamas tiek moderniam, tiek klasikiniam interjerui. Jo švarios linijos ir subtilus dizainas suteikia jam prabangą, kurią galima lengvai derinti su įvairiais namų stiliais. Tai ne tik sėslus, bet ir elegantiškas baldas, kuris suteiks jūsų namams ar biurui išskirtinio charakterio. VIP fotelis yra puikus pavyzdys, kaip aukštos kokybės medžiagos ir subtilus dizainas gali susilieti su funkcionalumu ir komfortu, suteikdami jums unikalų sėdėjimo patirtį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai