Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-20%
Nauja
AUSTIN BALTAS išskleidžiamas virtuvės stalas, pietų stalas svetainės, valgomojo kambariui AUSTIN BALTAS išskleidžiamas virtuvės stalas, pietų stalas svetainės, valgomojo kambariui AUSTIN BALTAS išskleidžiamas virtuvės stalas, pietų stalas svetainės, valgomojo kambariui
NUOTRAUKOS
AUSTIN BALTAS išskleidžiamas virtuvės stalas, pietų stalas svetainės, valgomojo kambariui
AUSTIN BALTAS išskleidžiamas virtuvės stalas, pietų stalas svetainės, valgomojo kambariui
AUSTIN BALTAS išskleidžiamas virtuvės stalas, pietų stalas svetainės, valgomojo kambariui

AUSTIN BALTAS išskleidžiamas virtuvės stalas, pietų stalas svetainės, valgomojo kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 100 - 135 x 76 cm (Ø x A).
Stalviršis gaminamas iš 5,5 mm keramikos ir 18 mm MDF.
Stalviršio spalva - balta blizgi.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Stalo kojų spalva - juoda.

 

Aprašymas

 

AUSTIN BALTAS išskleidžiamas virtuvės stalas yra elegantiškas ir funkcionalus sprendimas, kuris praturtins kiekvieną virtuvę savo moderniu dizainu ir kokybiškomis medžiagomis. Šis stalas sukurtas su mintimi apie patogumą ir stilių, pritaikydamas jį įvairioms interjero aplinkoms.

Stalviršis, pagamintas iš 5,5 mm storio keramikos ir 18 mm storio MDF, užtikrina ne tik tvirtumą, bet ir išskirtinę išvaizdą. Keramikos balta blizgi spalva suteikia stalui modernumo ir švarumo, tuo pačiu būdama lengvai valoma ir atspari įvairiems poveikiams, tokiems kaip karštis, drėgmė ar įbrėžimai.

Stalo kojos pagamintos iš milteliniu būdu dažyto juodo metalo, suteikiant stabilumą ir ilgaamžiškumą. Šios juodos kojos subtiliai kontrastuoja su balta stalo viršaus spalva, sukurdamos įdomų ir modernų derinį. Miltelinis dažymas ne tik suteikia kojoms elegantišką išvaizdą, bet ir apsaugo nuo įbrėžimų bei oksidacijos.

AUSTIN BALTAS išskleidžiamas virtuvės stalas yra ne tik stilingas, bet ir praktiškas. Jį galima lengvai išskleisti, padidinant stalo plotą, kai tai tampa reikalinga. Tai puikus sprendimas tiek mažesnėse virtuvėse, tiek didesnėse šeimų vakarienės susibūrimams. Šis stalas yra puikus pavyzdys harmoningos kombinacijos tarp dizaino ir funkcionalumo, praturtindamas kiekvieną virtuvę savo unikaliomis savybėmis.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai