Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
Nauja
ADDA JUODAS ĄŽUOLAS kavos staliukai, žurnalinių staliukų komplektas svetainei, valgomajam, apvalūs
NUOTRAUKOS
ADDA JUODAS ĄŽUOLAS kavos staliukai, žurnalinių staliukų komplektas svetainei, valgomajam, apvalūs

ADDA JUODAS ĄŽUOLAS kavos staliukai, žurnalinių staliukų komplektas svetainei, valgomajam, apvalūs

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 88 x 88 x 45 / 58 x 58 x 41 cm (P x G x A).
Spalva - juodas ąžuolas.
Stalviršis - natūralaus ąžuolo faneruotė.
Kojos - natūralus ąžuolas. 
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

ADDA kavos staliukai sukuria elegantišką ir modernų interjero akcentą, puikiai dera su įvairiais dizaino stiliais. Šie staliukai išsiskiria aukštos kokybės medžiagų ir išskirtinio dizaino deriniu, suteikiantys jūsų erdvei jaukumą ir stilių.

Pagrindinė ADDA kavos staliukų spalva - juodas ąžuolas, suteikiantis jiems modernumo ir universalumo žymes. Juodo ąžuolo atspalvis lengvai derinsitės su kitais baldais ir interjero detalėmis, sukurdami subtilų, bet išskirtinį derinį.

Staliuko stalviršis pagamintas iš natūralaus ąžuolo faneruotės, kurios tekstūra suteikia šiltumo ir natūralumo pojūtį. Tai ne tik estetiškai patrauklu, bet ir suteikia jums galimybę pajusti natūralaus medžio šilumą tiesiog savo namuose. Faneruotės kokybė ir tvirtumas užtikrins ilgalaikį staliuko naudojimą.

Staliuko kojos taip pat pagamintos iš natūralaus ąžuolo, sukurdamos vientisą dizaino sprendimą. Ši medžiaga ne tik suteikia stabilumą, bet ir pabrėžia staliuko natūralų grožį bei stilių. Natūralus ąžuolas taip pat yra tvirtas ir ilgaamžis, užtikrindamas, kad staliukas tarnaus jums ilgus metus nepriekaištingai.

ADDA kavos staliukai puikiai tinka tiek moderniems, tiek klasikiniams interjerams. Jų paprastumas ir funkcionalumas leidžia integruoti juos į įvairias erdves – nuo svetainės iki miegamųjų ar darbo kambario. Tai ne tik praktiškas baldas, bet ir dizaino elementas, praturtinantis jūsų interjerą modernumu ir stiliaus subtilybėmis.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai