Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
LUKNĖ kavos staliukas, žurnalinis staliukas su stalčiumi svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
LUKNĖ kavos staliukas, žurnalinis staliukas su stalčiumi svetainei, valgomajam, biurui

LUKNĖ kavos staliukas, žurnalinis staliukas su stalčiumi svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 80 x 40 x 50 cm (P x G x A).
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 18 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Staliuko kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų spalva - juoda.
Kojų plotis - 1,5 x 1,5 cm.
Išskirtinio ir praktiško dizaino staliukas su stalčiumi. 
Baldas surinktas.
Pagaminta Europoje.

PALAS baldų kolekcijos pasirinkimas  PALAS baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

LUKNĖ kavos staliukas yra išskirtinio ir praktiško dizaino, kurį puoselėja aukštos kokybės medžiagos ir dėmesys detalėms. Šis staliukas yra ne tik funkcionalus, bet ir pritraukia dėmesį savo moderniu ir stilingu išvaizdos sprendimu.

Stiklinis stalviršis suteikia staliukui lengvumo ir elegancijos. Tai ne tik patraukli detalė, bet ir lengvai priežiūrą užtikrinanti paviršius. Stalviršio skaidrumas prideda erdvės jausmo ir leidžia į jį žvelgti kaip į subtilų interjero elementą.

Stalčius, pagamintas iš LMDP (laminuotos medžio drožlių plokštės), įneša tvirtumą ir ilgaamžiškumą į staliuko konstrukciją. LMDP plokštės storis - 18 mm, tai suteikia pakankamą stabilumą ir patikimumą. Kantavimas yra apdailytas 2 mm storio PVC juosta, kuri ne tik gerina išvaizdą, bet ir apsaugo nuo įtrūkimų ar pažeidimų.

Staliuko kojos yra pagamintos iš milteliniu būdu dažyto metalo, suteikiant joms ne tik patrauklią juodą spalvą, bet ir didelį atsparumą įvairioms išorinėms įtakoms. Kojų plotis - 1,5 x 1,5 cm, užtikrina stabilumą ir tvirtumą staliukui, leisdama jam tarnauti ilgą laiką be jokių problemų.

LUKNĖ kavos staliukas yra praktiškas pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik išskirtinį dizainą, bet ir funkcionalumą. Jo stiklinis stalviršis suteikia modernumo jausmą, o LMDP stalčius ir miltelinis dažymas metalo kojoms garantuoja ilgalaikį naudojimą. Šis staliukas tiks tiek šiuolaikiniams, tiek klasikiniams interjerams, suteikdamas kambariui elegantiškumo ir stiliaus akcentą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai