Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
Nauja
ADDA RŪKYTAS ĄŽUOLAS kavos staliukai svetainės, valgomojo kambariui, apvalūs ADDA RŪKYTAS ĄŽUOLAS kavos staliukai svetainės, valgomojo kambariui, apvalūs
NUOTRAUKOS
ADDA RŪKYTAS ĄŽUOLAS kavos staliukai svetainės, valgomojo kambariui, apvalūs
ADDA RŪKYTAS ĄŽUOLAS kavos staliukai svetainės, valgomojo kambariui, apvalūs

ADDA RŪKYTAS ĄŽUOLAS kavos staliukai svetainės, valgomojo kambariui, apvalūs

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 88 x 88 x 45 / 58 x 58 x 41 cm (P x G x A).
Spalva - rūkytas ąžuolas.
Stalviršis - natūralaus ąžuolo faneruotė.
Kojos - natūralus ąžuolas. 
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

ADDA kavos staliukai yra elegantiški ir funkcionalūs baldai, praturtinti natūralaus ąžuolo grožiu. Jų spalva - rūkytas ąžuolas - suteikia subtilų, modernų ir šiltą atspalvį, kuris harmoningai tinka įvairiems interjerams.

Stalviršis šių staliukų pagamintas iš natūralaus ąžuolo faneruotės, kuri ne tik atrodo estetiškai maloni, bet ir yra ilgaamžė bei atspari kasdienio naudojimo poveikiui. Faneruotės natūrali tekstūra ir spalva suteikia staliukui ne tik vizualinę prabangą, bet ir prisideda prie namų jaukumo atmosferos.

Kojos, pagamintos iš natūralaus ąžuolo, subtiliai papildo staliuko dizainą, suteikdamos jam stabilumo ir tvirtumo. Natūralaus medžio šiluma kartu su moderniu rūkytu ąžuolu sukuria vizualinį malonumą. Šie kavos staliukai tampa ne tik funkcionaliais baldais, bet ir interjero akcentais, kurie pritraukia dėmesį ir kuria namuose unikalų stilių.

ADDA kavos staliukai puikiai tinka įvairioms interjero stilių nuotaikoms - nuo modernaus minimalizmo iki šilto ir tradicinio namų jaukumo. Šie staliukai yra ne tik praktiški, bet ir universalūs, galintys prisitaikyti prie įvairių erdvių poreikių. Jų dizainas derina funkcionalumą ir estetiką, todėl jie puikiai tinka tiek moderniems, tiek klasikiniams namams.

ADDA kavos staliukai tampa ne tik naudingais baldais, bet ir gyvenimo būdo išraiška, įgyvendinant stiliaus ir patogumo derinį. Suteikdami namams ypatingą šilumą ir stilių, šie kavos staliukai išsiskiria natūralumu ir subtilia elegancija, taptų puikiu akcentu kiekvienoje gyvenamojoje erdvėje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai