Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-15%
Nauja
ADDA NATŪRALUS ĄŽUOLAS kavos staliukų komplektas svetainės, valgomojo kambariui, apvalūs ADDA NATŪRALUS ĄŽUOLAS kavos staliukų komplektas svetainės, valgomojo kambariui, apvalūs
NUOTRAUKOS
ADDA NATŪRALUS ĄŽUOLAS kavos staliukų komplektas svetainės, valgomojo kambariui, apvalūs
ADDA NATŪRALUS ĄŽUOLAS kavos staliukų komplektas svetainės, valgomojo kambariui, apvalūs

ADDA NATŪRALUS ĄŽUOLAS kavos staliukų komplektas svetainės, valgomojo kambariui, apvalūs

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 88 x 88 x 45 / 58 x 58 x 41 cm (P x G x A).
Spalva - natūralus ąžuolas.
Stalviršis - natūralaus ąžuolo faneruotė.
Kojos - natūralus ąžuolas. 
Pagaminta Danijoje.

 

Aprašymas

 

ADDA kavos staliukai įkvepia natūralumo ir elegancijos deriniu, praturtintu šiuolaikišku dizainu. Šie staliukai yra puikus pasirinkimas norintiems pridėti šilumos ir funkcionalumo savo interjerui.

Stalo spalva, pasirinkta natūralaus ąžuolo, suteikia kiekvienam ADDA staliukui unikalų ir šiltą charakterį. Natūralus ąžuolas ne tik yra estetiškai malonus, bet ir atneša į namus natūralumo jausmą bei šviesą. Tai universali spalva, kuri harmoningai dera su įvairiais interjero stiliais, nuo minimalistinio iki klasikinio.

Stalviršis pagamintas iš natūralaus ąžuolo faneruotės, kas dar labiau pabrėžia stalo išskirtinumą ir atskirumą nuo masinės gamybos produktų. Faneruotė suteikia stalui subtilų ir elegantišką apdailą, tuo pačiu pabrėždama natūralaus medžio struktūrą. Šios staliuko detalės ne tik prideda grožio, bet ir užtikrina jo ilgaamžiškumą bei atsparumą kasdieniniam naudojimui.

Kojos, pagamintos iš natūralaus ąžuolo, ne tik palaiko stalo stabilumą, bet ir puikiai harmonizuoja su visu stalo dizainu. Jos prideda stilingumo ir subtilumo, kurie suteikia galimybę lengvai priderinti staliuką prie kitų baldų ar interjero elementų.

ADDA kavos staliukai yra ne tik funkcionalūs, bet ir stilingi. Šie staliukai sujungia medžio natūralumą, modernų dizainą ir aukštą kokybę, suteikdami jums puikią galimybę įtraukti šiltumo ir stiliaus akcentus į jūsų gyvenamąją erdvę. Tai investicija į eleganciją ir ilgaamžiškumą, leidžianti mėgautis jūsų kasdieniu gyvenimu su stiliumi ir komfortu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai