Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
KIPARISAS, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui KIPARISAS, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui KIPARISAS, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
KIPARISAS, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
KIPARISAS, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
KIPARISAS, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

KIPARISAS, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 65 x 65 x 42 cm (P x G x A).
Šis baldas puikiai derės visur: ir svetainėje, ir vaikų kambaryje, prieškambaryje ar darbo kambaryje. Vos prisėdę pailsėti, pajusite audinio švelnumą. Pasitikite komfortišką ir mielą kambario akcentą!
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Ąžuolo medienos kojelės, kurių spalvą galima rinktis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Pufas KIPARISAS yra išskirtinio dizaino ir puikaus komforto baldas, kurį galima pritaikyti bet kuriam gyvenamojo kambario stiliui. Jo svarbiausia ypatybė - platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas, suteikiantis galimybę klientui išreikšti savo individualumą ir harmoningai derinti baldą prie interjero.

Pasirinkus pufą KIPARISAS, galima išsirinkti iš įvairių aukštos kokybės audinių arba natūralios odos. Audiniai pasižymi ne tik maloniu lietimu, bet ir ilgaamžiškumu. Natūralios odos pufai, savo ruožtu, prideda prabangos ir elegancijos jūsų namams. Kiekvienam pasirinkimui siūlomas itin platų spalvų spektras - nuo švelnių neutralių atspalvių iki ryškių ir ryškių spalvų, kad būtų galima sukurti harmoningą ir įdomią aplinką.

Pufai KIPARISAS taip pat pasižymi kokybiškomis ąžuolo medienos kojelėmis, kurios suteikia stabilumo ir tvirtumo. Kojelės yra nuoširdžiai išdirbtos, o jų spalva gali būti pasirinkta pagal kliento pageidavimus. Šis subtilus detalė leidžia įtraukti baldą į bendrą interjero koncepciją, suderinant su kitais namų elementais.

KIPARISAS pufas ne tik džiugins jūsų akį savo estetiniu dizainu, bet taip pat suteiks jums puikų komfortą, kai norėsite atsipalaiduoti po sunkios dienos. Jo universalumas ir pasirinkimo galimybės leidžia kurti asmeninį, prabangų ar šiuolaikišką stilių pagal individualius poreikius. Būdamas funkcionalus ir stilingas, KIPARISAS pufas taps neatsiejama jūsų namų dalimi, praturtindamas ir pridedamas jaukumo bet kuriam gyvenamojo kambario kambariui.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai