Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
QUADRO, GBF Miegamojo kambario lova
NUOTRAUKOS
QUADRO, GBF Miegamojo kambario lova

QUADRO, GBF Miegamojo kambario lova

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose.
Prekės parametruose pateikti išoriniai baldo parametrai.
Lovos pagrindas - grotelės. 
Lova su patalynės dėže (patalynės dėžė atidaroma iš šonų).
Lova parduodama be čiužinio.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Platus audinių pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite asmenine žinute.

 

Aprašymas

 

QUADRO lova - tai funkcionalumas ir išskirtinė išvaizda sutapę į vieną išskirtinį modelį, praturtintą moderniomis technologijomis ir patogumu. Ši lova atstovauja aukštą kokybę ir funkcionalumą, atitinkantį šiuolaikinį gyvenimo būdą.

Vienas iš QUADRO lovos išskirtinumų yra patogus lovos pagrindas su grotelėmis, kurios ne tik atlieka struktūrinį vaidmenį, bet ir suteikia ramybę ir stabilumą miegant. Grotelės yra sukurtos iš tvirtos medienos ar metalo, užtikrinančios ilgalaikį baldų gyvenimą.

Lova taip pat pasižymi patalynės dėže, kuri slypi po lovų pagrindu ir suteikia papildomą erdvę saugojimui. Ši savybė yra ypatingai naudinga, leidžiant išlaikyti tvarką miegamajame ir lengvai pasiekti reikiamus daiktus.

Pneumatiniai grotelių pakelėjai QUADRO lovoje prideda dar vieną privalumą. Ši moderni technologija leidžia lengvai ir be didelio pastangų pakelti grotelės, atveriant patalynės dėžę. Tai yra ypatingai svarbu, siekiant patogumo ir efektyvumo.

Lova QUADRO ne tik pasižymi aukšta funkcionalumo lygia, bet ir turi modernų dizainą, kuris puikiai tinka įvairių stilių interjerams. Minimalistinės linijos, kruopščiai parinktos medžiagos ir detalės sudaro išskirtinę lovos išvaizdą, o funkcionalūs sprendimai daro ją praktiška ir patogi kasdieniam naudojimui. QUADRO lova - tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia kombinuoti stilių su funkcionalumu ir aukščiausios kokybės baldais savo miegamajame.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai