Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Top
MARCO, GBF Miegamojo kambario lova MARCO, GBF Miegamojo kambario lova MARCO, GBF Miegamojo kambario lova MARCO, GBF Miegamojo kambario lova
NUOTRAUKOS
MARCO, GBF Miegamojo kambario lova
MARCO, GBF Miegamojo kambario lova
MARCO, GBF Miegamojo kambario lova
MARCO, GBF Miegamojo kambario lova

MARCO, GBF Miegamojo kambario lova

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose.
Prekės parametruose pateikti išoriniai baldo parametrai.
Lovos pagrindas - grotelės. 
Lova su patalynės dėže (patalynės dėžė atidaroma kojūgalyje).
Pneumatiniai grotelių pakelėjai.
Lova parduodama be čiužinio.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Platus audinių pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite asmenine žinute.

 

Aprašymas

 

Lova MARCO išsiskiria ne tik savo elegancišku dizainu, bet ir puikiu funkcionalumu, įpakuotu subtiliais detaliais. Ši lovų koncepcija buvo sukurtas su tikslu ne tik pasižymėti išskirtiniu išvaizdos dizainu, bet ir atitikti šiuolaikinių vartotojų poreikius bei kasdienės patogumo reikalavimus.

Pagrindinė lovų MARCO ypatybė – tai lovos pagrindas su grotelėmis. Grotelės ne tik atspindi skandinaviško dizaino estetiką, bet ir suteikia tvirtumą bei ilgaamžiškumą lovos konstrukcijai. Jos sukurtos taip, kad būtų patogu ne tik miegoti, bet ir pailsėti, suteikiant jums malonumo ir komforto per visą naktį.

MARCO lova taip pat pasižymi praktiška patalynės dėže po lovos pagrindu. Ši dėžė suteikia jums papildomą saugojimo erdvę, leidžiant jums patogiai organizuoti patalynę ar kitus daiktus, taip pat optimaliai išnaudojant vietą jūsų miegamajame.

Viena iš lovos MARCO išskirtinių savybių yra pneumatiniai grotelių pakelėjai. Ši inovatyvi sistema leidžia lengvai ir be pastangų pakelti lovos pagrindą ir pasiekti patalynės dėžę. Tai svarbu ne tik dėl patogumo, bet ir dėl praktiškumo, nes ši sistema suteikia lengvumą ir saugumą kiekvieną kartą, kai reikia pasiekti saugojimo erdvę po lova.

Lova MARCO sujungia estetiką ir funkcionalumą, kuriant šiuolaikinį ir jaukų miegamąjį, kuriame jūs galite mėgautis ramia naktimi ir kokybišku poilsiu. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik išskirtinį dizainą, bet ir aukštą komfortą savo miegamajame.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai