Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -15%
PRAHA, GBF Miegamojo kambario lova PRAHA, GBF Miegamojo kambario lova PRAHA, GBF Miegamojo kambario lova PRAHA, GBF Miegamojo kambario lova
NUOTRAUKOS
PRAHA, GBF Miegamojo kambario lova
PRAHA, GBF Miegamojo kambario lova
PRAHA, GBF Miegamojo kambario lova
PRAHA, GBF Miegamojo kambario lova

PRAHA, GBF Miegamojo kambario lova

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose.
Prekės parametruose pateikti išoriniai baldo parametrai.
Kantuotė - PVC.
Fasadas puoštas MDF.
Galimas spalvų pasirinkimas skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Lovos pagrindas - grotelės. 
Lova su patalynės dėže (patalynės dėžė atidaroma iš šonų).
Lova parduodama be čiužinio.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Akcija -15% taikoma tik navaro spalvai.
Pagaminta Lietuvoje.

PRAHA baldų kolekcijos pasirinkimas  PRAHA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

PRAHA lova yra ne tik miegamųjų, bet ir jūsų namų dizaino šedevras, pasižymintis elegancija ir funkcionalumu. Šios lovos dizainas puikiai atspindi šiuolaikinės estetikos ypatumus, o PVC kantuotė ne tik suteikia jai subtilų akcentą, bet ir apsaugo nuo kasdienio naudojimo poveikio.

Baldų fasadas, puoštas MDF, sukuria švarų ir modernų išvaizdos įspūdį, pridedantį elegancijos jūsų miegamajam. MDF detalės ne tik yra vizualinis akcentas, bet ir suteikia ilgaamžiškumą, užtikrinant, kad lova tarnaus ilgus metus be nuolatinio eksploatavimo žymių.

Lova PRAHA pasižymi ne tik išskirtiniu dizainu, bet ir praktiškumu. Baldų stalčių bėgeliai, aprūpinti guoliniais su slopintuvais, suteikia jums galimybę patogiai saugoti asmeninius daiktus. Ši detalė ne tik prideda funkcionalumo, bet ir puikiai tinka šiuolaikiniam gyvenimo stiliui.

PRAHA lova ne tik yra miegamajame esantis funkcionalus baldas, bet ir puikus elementas jūsų namų interjero komplektavimui. Jo subtilus dizainas ir kruopščiai atrinkti medžiagų deriniai suteiks jūsų miegamajam jaukumo ir modernaus skonio pojūtį. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia sukurti išskirtinę ir funkcionalią miegamąją erdvę.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai