Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Top
ASTORIA PLUS, GBF Miegamojo kambario lova ASTORIA PLUS, GBF Miegamojo kambario lova ASTORIA PLUS, GBF Miegamojo kambario lova
NUOTRAUKOS
ASTORIA PLUS, GBF Miegamojo kambario lova
ASTORIA PLUS, GBF Miegamojo kambario lova
ASTORIA PLUS, GBF Miegamojo kambario lova

ASTORIA PLUS, GBF Miegamojo kambario lova

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose.
Prekės parametruose pateikti išoriniai baldo parametrai.
Lovos pagrindas - grotelės. 
Lova su patalynės dėže (patalynės dėžė atidaroma kojūgalyje).
Pneumatiniai grotelių pakelėjai.
Lova parduodama be čiužinio.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Platus ausinių pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite asmenine žinute.

 

Aprašymas

 

ASTORIA PLUS lova – tai išskirtinio dizaino ir funkcionalumo derinys, suteikiantis jūsų miegamajam ypatingą žavesį. Šios lovos koncepcija sujungia modernumą su praktiškumu, siekiant patenkinti visus jūsų poreikius ir norus.

Pagrindinė ASTORIA PLUS lovos savybė yra grotelės pagrindas, kuris suteikia ne tik stilingumo, bet ir ilgaamžiškumo jūsų miegamajame. Grotelės suformuoja stabilų lovos pagrindą, kuris užtikrina jums patogią ir ramų miegą.

Ypatingas šios lovos privalumas yra patalynės dėžė. Ji paslėpta po lovos pagrindu, sudaro puikią galimybę saugoti patalynę, pagalvėles ar kitus nešiojamus daiktus, taip optimaliai panaudojant jūsų miegamojo erdvę. Patalynės dėžės konstrukcija yra patogi ir lengvai valdoma.

Pneumatiniai grotelių pakelėjai yra dar vienas ASTORIA PLUS lovos privalumas. Šios inovatyvios detalės leidžia lengvai atidaryti lovos pagrindą, nepakeldami sunkių svorių rankomis. Tai ne tik suteikia patogumo kasdieniam naudojimui, bet ir užtikrina jūsų saugumą.

Lova ASTORIA PLUS yra ne tik funkcionali, bet ir stilinga. Jo modernus dizainas gali puikiai dera su įvairiais interjero stiliais, pridedant šilumos ir elegancijos jūsų miegamajam. ASTORIA PLUS lova – tai praktiškas ir estetiškas sprendimas jūsų namuose, kuris pasirūpins ne tik miego komfortu, bet ir išskirtiniu dizainu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai