Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
DOMINO, GBF Miegamojo baldų komplektas: spinta, komoda, miegamojo lova  DOMINO, GBF Miegamojo baldų komplektas: spinta, komoda, miegamojo lova  DOMINO, GBF Miegamojo baldų komplektas: spinta, komoda, miegamojo lova  DOMINO, GBF Miegamojo baldų komplektas: spinta, komoda, miegamojo lova
NUOTRAUKOS
DOMINO, GBF Miegamojo baldų komplektas: spinta, komoda, miegamojo lova
DOMINO, GBF Miegamojo baldų komplektas: spinta, komoda, miegamojo lova
DOMINO, GBF Miegamojo baldų komplektas: spinta, komoda, miegamojo lova
DOMINO, GBF Miegamojo baldų komplektas: spinta, komoda, miegamojo lova

DOMINO, GBF Miegamojo baldų komplektas: spinta, komoda, miegamojo lova

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Kantuotė - PVC.
Spintos durys varstomos.
Spintos lankstai su slopintuvais (Hetich).
Spintai galima užsakyti 3 stalčių bloką.
Stalčių bėgeliai - guoliniai su slopintuvais (Hetich).
Lovos pagrindas - grotelės. 
Lova su patalynės dėže (patalynės dėžė atidaroma iš šonų).
Lova parduodama be čiužinio.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

Komplektą sudaro:
Spinta 4d. : 181,6 x 61 x 212 cm (P x G x A);
Lova: 150 x 217,5 x 110 cm (P x I x A);
Komoda 4st.: 100 x 45 x 89 cm (P x G x A).

DOMINO baldų kolekcijos pasirinkimas  DOMINO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Domino kolekcija – tai funkcionalus ir stilingas sprendimas jūsų miegamajam, kuris derins puikiai su šiuolaikiniais interjero sprendimais. Šie baldai pasižymi ne tik išskirtiniu dizainu, bet ir aukštos kokybės medžiagų bei praktiškų funkcijų deriniu, kuris suteiks jūsų erdvei ypatingo patogumo ir elegancijos.

Spinta Domino yra ne tik erdvės sprendimas jūsų rūbams ir asmeniniam daiktų saugojimui, bet ir išskirtinio dizaino elementas. PVC kantuotė ne tik apsaugo spintos kraštus nuo kasdienio naudojimo poveikio, bet ir suteikia šiam baldui modernų ir tvirtą išvaizdą. Spintos lankstai su slopintuvais (Hetich) užtikrina tylų ir patogų durelių atidarymą bei uždarymą, taip pat ilgaamžiškumą.

Komoda Domino taip pat turi PVC kantuotę, suteikiančią tvirtumo ir apsaugos jūsų baldų dizainui. Ji yra universalus sprendimas, galintis tarnauti kaip stalviršis, puikiai derantis su įvairiais interjero elementais. Komodos stalčių bėgeliai - guoliniai su slopintuvais (Hetich) suteikia papildomą funkcionalumą ir lėtą bei tylų durelių judėjimą.

Miegamojo lova Domino – tai harmoningas ir patogus miegamasis baldas, sujungiantis aukštą kokybę ir modernų dizainą. Lovos PVC kantuotė, guoliniai lovos kojų apvadai ir galvos lovų užvalkalas suteikia lovos išskirtinę išvaizdą, tuo pačiu apsaugodami nuo kasdienio naudojimo poveikio.

Domino kolekcija yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik išskirtinį dizainą, bet ir aukštą funkcionalumą bei ilgaamžiškumą. Šie baldai sukuria jaukų, modernų ir harmoningą miegamąjį interjerą, atspindintį jūsų skonį ir poreikius.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai