Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
ARC10 spintelė, naktinė spintelė su stalčiais, vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui ARC10 spintelė, naktinė spintelė su stalčiais, vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui ARC10 spintelė, naktinė spintelė su stalčiais, vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui
NUOTRAUKOS
ARC10 spintelė, naktinė spintelė su stalčiais, vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui
ARC10 spintelė, naktinė spintelė su stalčiais, vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui
ARC10 spintelė, naktinė spintelė su stalčiais, vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui

ARC10 spintelė, naktinė spintelė su stalčiais, vaikų, jaunuolio kambariui, miegamajam, prieškambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 40 x 40 x 49,1 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Galimas spalvų pasirinkimas: arktinė balta, arktinė balta/ąžuolas.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Frezuota baldo rankenėlė.
Guoliniai stalčių bėgeliai.
ARC baldų sistemos dalys puikiai tiks tiek vaiko, tiek jaunuolio kambariui.
Baldas nesurinktas.

ARC baldų kolekcijos pasirinkimas  ARC baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Naktinė spintelė yra neatsiejama lovos kambario dalis, suteikianti funkcionalumą ir stilių miegamajam. Ši konkrečiame tekste aptariama naktinė spintelė yra gaminama iš kantuočių PVC medžiagos, suteikiančios ne tik estetiškumo, bet ir ilgaamžiškumo. Spintelės galima gauti dvejomis spalvomis: arktinė balta arba arktinė balta su ąžuolo atspalviu, taip atitinkant skirtingus interjero stilius.

Pagrindinė medžiaga, naudojama šios spintelės gamybai, yra aukštos kokybės lanksčiai dangstytas medienos pluošto plokštė (LMDP). Ši medžiaga suteikia baldui stabilumą, tvirtumą ir ilgaamžiškumą, užtikrindama ilgalaikį naudojimą. Naktinė spintelė yra ne tik funkcionali, bet ir išlaiko ilgalaikį estetiškumą dėl kokybiškos medžiagos.

Frezuota baldo rankenėlė yra subtilus ir modernus elementas, kuris ne tik prideda išskirtinumo, bet ir užtikrina patogų naudojimą. Ši detalė sukuria elegantišką ir šiuolaikišką vaizdą, prisidedant prie bendro spintelės dizaino.

Spintelės stalčiuose naudojami guoliniai bėgeliai, kurie užtikrina tylų stalčių atidarymą ir uždarymą. Ši technologija suteikia papildomą patogumą naudojant naktinę spintelę, nes sumažina triukšmą bei užtikrina lygų ir nerūpestingą stalčių manipuliavimą.

Galutinėje analizėje, ši naktinė spintelė sujungia funkcionalumą, stilių ir kokybę. Jos modernus dizainas, aukštos kokybės medžiagos ir detalės, tokios kaip frezuota rankenėlė ir guoliniai bėgeliai, padaro ją puikiu pasirinkimu bet kokio lovos kambario įrengimui.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai