Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
ARC9 vaikiška miegamojo lova, vaikų, jaunuolio kambariui ARC9 vaikiška miegamojo lova, vaikų, jaunuolio kambariui ARC9 vaikiška miegamojo lova, vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
ARC9 vaikiška miegamojo lova, vaikų, jaunuolio kambariui
ARC9 vaikiška miegamojo lova, vaikų, jaunuolio kambariui
ARC9 vaikiška miegamojo lova, vaikų, jaunuolio kambariui

ARC9 vaikiška miegamojo lova, vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 198,2 x 94 x 74,1 cm (P x G x A).
Miegama vieta - 90 x 200 cm.

Maksimalus čiužinio aukštis - 12 cm.
Kantuotė - PVC.
Galimas spalvų pasirinkimas: arktinė balta, arktinė balta/ąžuolas.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Lovos pagrindas - plokštė.
Lova parduodama be čiužinio.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Lova su patalynės dėže.
Patalynės dėžės rankenėlė frezuota.
ARC baldų sistemos dalys puikiai tiks tiek vaiko, tiek jaunuolio kambariui.
Baldas nesurinktas.
Baldo surinkimas universalus, galima montuoti tiek kairinę, tiek dešininę pusę.

ARC baldų kolekcijos pasirinkimas  ARC baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Ši lova yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia subalansuoti funkcionalumą ir stilių savo miegamajame. Jos išskirtinumas pasireiškia ne tik moderniu dizainu, bet ir praktiškumu.

Pagrindinis šios lovos bruožas yra jos optimalus čiužinio aukštis - ne daugiau kaip 12 cm. Tai suteikia miegančiajam patogų jausmą ir užtikrina sveiką poilsį. Čiužinys puikiai įsibrauna į lovos struktūrą, nes ji yra specialiai sukurta atitikti maksimalų čiužinio storį. Tai ypač svarbu tiems, kurie nori išvengti nemalonių čiužinio iškilimų arba per mažo čiužinio jausmo.

Lova pasižymi kantuote iš aukštos kokybės PVC medžiagos. Tai ne tik suteikia tvirtumą ir ilgaamžiškumą, bet ir lengvai priežiūrą. PVC kantuotė leidžia lengvai valyti lovos paviršių ir suteikia apsaugą nuo dulkių bei purvo.

Pasirinkimo galimybės yra įvairios - nuo klasikinės arktinės baltos iki modernios kombinacijos su ąžuolo atspalviu. Tai suteikia galimybę pritaikyti lovą pagal savo asmeninį stilių ir esamo kambario dizainą. Spalvų derinys su ąžuolo atspalviu suteikia šilumos ir natūralumo jausmą.

Baldas pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos darbastalis). Tai užtikrina ne tik estetiškumą, bet ir ilgaamžiškumą bei atsparumą pažeidimams. LMDP medžiaga taip pat yra draugiška aplinkai, nes dauguma jos gaminio yra perdirbta mediena.

Lova grindžiama tvirta plokšte, kuri užtikrina stabilumą ir patvarumą. Plokštės konstrukcija taip pat suteikia galimybę lengvai pritaikyti lovos aukštį pagal asmeninius poreikius.

Išvystykite savo miegamojo dizainą su šia stilinga ir funkcionalia lova, kuri derinsis su bet kokia interjero koncepcija bei suteiks jums komfortišką miegą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai