Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
MARCO LIGHT, GBF Miegamojo kambario lova MARCO LIGHT, GBF Miegamojo kambario lova MARCO LIGHT, GBF Miegamojo kambario lova MARCO LIGHT, GBF Miegamojo kambario lova
NUOTRAUKOS
MARCO LIGHT, GBF Miegamojo kambario lova
MARCO LIGHT, GBF Miegamojo kambario lova
MARCO LIGHT, GBF Miegamojo kambario lova
MARCO LIGHT, GBF Miegamojo kambario lova

MARCO LIGHT, GBF Miegamojo kambario lova

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose.
Prekės parametruose pateikti išoriniai baldo parametrai.
Lovos pagrindas - grotelės. 
Be patalynės dėžės.
Lova parduodama be čiužinio.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Platus audinių pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite asmenine žinute.

 

Aprašymas

 

MARCO LIGHT lova - tai nepriekaištingo dizaino ir funkcionalumo derinys, kuris taps jūsų miegamojo akcentu. Ši lova sukurta su ypatingu dėmesiu detalėms ir naudojant aukštos kokybės medžiagas, siekiant suteikti ne tik patogumą, bet ir eleganciją jūsų miegamajam.

Pagrindinė šios lovos savybė - tai grotelės, kurios ne tik suteikia jai išskirtinę išvaizdą, bet ir užtikrina patogų miegą bei palaiko sveiką stuburą. Grotelės sukurtos iš tvirto ir ilgaamžiško medžio, kuris suteikia lovos konstrukcijai stabilumą ir tvirtumą.

MARCO LIGHT lova turi praktišką patalynės dėžę, kuri yra neįkainojama norint išnaudoti lovos palovį efektyviai. Ši patalynės dėžė yra lengvai pasiekiamas ir saugus saugojimo sprendimas jūsų patalynei, ar kitiems miegamajam skirtiems daiktams.

Viena iš MARCO LIGHT lovos privalumų yra pneumatiniai grotelių pakelėjai, kurie palengvina lovos dalies pakėlimą ir uždarymą. Tai praktiškas sprendimas, suteikiantis patogumą ir efektyvumą, ypač norint tvarkyti lovos patalynės dėžę ar atlikti švaros darbus aplink lovą.

MARCO LIGHT lova ne tik puikiai tiks įvairioms interjero stilistikoms, bet ir suteiks jums ramų ir komfortišką miegą. Tai yra ne tik lova, bet ir funkcionalus ir elegantiškas sprendimas jūsų miegamajam.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai