Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -20%
HILDING RUMBA vienpusis profiliuoto putų poliuretano 7 anatominių zonų čiužinys su Medicott Velur užvalkalu miegamojo lovai HILDING RUMBA vienpusis profiliuoto putų poliuretano 7 anatominių zonų čiužinys su Medicott Velur užvalkalu miegamojo lovai HILDING RUMBA vienpusis profiliuoto putų poliuretano 7 anatominių zonų čiužinys su Medicott Velur užvalkalu miegamojo lovai
NUOTRAUKOS
HILDING RUMBA vienpusis profiliuoto putų poliuretano 7 anatominių zonų čiužinys su Medicott Velur užvalkalu miegamojo lovai
HILDING RUMBA vienpusis profiliuoto putų poliuretano 7 anatominių zonų čiužinys su Medicott Velur užvalkalu miegamojo lovai
HILDING RUMBA vienpusis profiliuoto putų poliuretano 7 anatominių zonų čiužinys su Medicott Velur užvalkalu miegamojo lovai

HILDING RUMBA vienpusis profiliuoto putų poliuretano 7 anatominių zonų čiužinys su Medicott Velur užvalkalu miegamojo lovai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
7 zonų vienpusis vidutinio kietumo čiužinys.
Viršutinis sluoksnis pagamintas iš „Visko“ viskoelastinės medžiagos, kuri, veikiama kūno temperatūros, sudaro palaikančią formą aplink kūną.
Apatinis čiužinio sluoksnis yra pagamintas iš profiliuoto putų poliuretano „Velvet Touch“ – ypatingo tipo HR putų, kurios yra elastingesnės ir lankstesnės nei įprasta.
„Velvet Touch HR“ putų poliuretano  aukštis 12,5 cm.
„Visco“ viskoelastinės medžiagos aukštis 7 cm.
Užvalkalas Medicott Velur - veliūrinis, minkštas užvalkalas su 2 cm viskozės putų poliuretanu.
Čiužinio užvalkalas yra nuimamas ir plaunamas iki 30°C temperatūros vandenyje.
Čiužinio aukštis 22 cm.

 

Aprašymas

 

HILDING RUMBA vienpusis profiliuoto putų poliuretano 7 anatominių zonų čiužinys yra aukštos kokybės miegamojo komforto sprendimas, sukurtas siekiant suteikti geriausią palaikymą ir atsipalaidavimą kiekvienam, kuris jo naudojasi. Šis 7 zonų čiužinys pasižymi specialiu dizainu, skirtu skirtingoms kūno dalių zonoms.

Viršutinis čiužinio sluoksnis pagamintas iš „Visko“ viskoelastinės medžiagos, kuri reaguoja į kūno temperatūrą ir pritaiko savo formą, sudarant optimalų palaikymą aplink kūną. Tai leidžia miegoti patogiai ir mažina slėgį ant sąnarių bei raumenų.

Apatinis sluoksnis yra pagamintas iš profiliuoto putų poliuretano „Velvet Touch“ - ypatingo tipo HR putų, kurios yra ne tik elastingesnės, bet ir lankstesnės nei įprastos putos. „Velvet Touch HR“ putų poliuretano aukštis siekia 12,5 cm, užtikrindamas stabilų ir lankstų palaikymą miegančiajam.

„Visco“ viskoelastinės medžiagos aukštis yra 7 cm, kuris yra optimalus aukštis norint pasiekti maksimalų palaikymą be pernelyg didelio įspaudimo.

Užvalkalas Medicott Velur yra veliūrinis ir minkštas, o jo sudėtyje yra 2 cm viskozės putų poliuretano, kuris dar labiau padidina komfortą. Šis užvalkalas yra ne tik malonus liesti, bet ir lengvai nuimamas bei plaunamas iki 30°C temperatūros vandenyje, užtikrinant švarą ir higieną.

Čiužinio aukštis siekia 22 cm, suteikdamas pakankamą pagalvės aukštį ir patogumą miegant. Visas šis dizainas ir medžiagų naudojimas sukuria harmoningą ir sveiką miegamojo aplinką, kurioje galite mėgautis geru ir atsipalaidavusiu miegu. HILDING RUMBA čiužinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukščiausios kokybės miego patirties.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai