Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
VIKTORIJA vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui VIKTORIJA vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui VIKTORIJA vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui VIKTORIJA vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
VIKTORIJA vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
VIKTORIJA vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
VIKTORIJA vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
VIKTORIJA vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui

VIKTORIJA vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 100 x 210 x 193 cm (P x G x A).
Namelio formos lovos rėmas, ant kurio, siekiant suteikti savo vaikui privatumo, galite pakabinti užuolaidas. 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: riešutas / natūrali pušis / balta / antracitas.
Lovos pagrindas grotelės.
Lova parduodama be čiužinio.
Čiužinio matmenys - 90 x 200 x 8/12 cm (P x G x A).
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Lovoje įmontuoti 2 stalčiai - patalynės dėžės.
Guoliniai stalčių bėgeliai.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

Ši lova yra ne tik vieta ilsėtis, bet ir išskirtinis interjero akcentas, praturtinantis jūsų miegamąją ar kitą patalpą elegancija ir natūralumu. Lovos kantuotė, pagaminta iš kokybiško PVC, sukuria modernų ir šiuolaikišką įspūdį, tuo pačiu suteikdama ilgaamžiškumą ir lengvą priežiūrą.

Baldas, iš kurio pagaminta ši lova, yra aukštos kokybės pušies mediena. Pušis yra puikus pasirinkimas, ne tik dėl savo natūralaus grožio, bet ir tvirtumo bei ilgaamžiškumo. Medienos tekstūra atskleidžia natūralumą, o puikiai iškeptos formos ir kantai suteikia lovai elegancijos ir subtilumo.

Lova pateikiama keliais stilingais atspalviais, pritaikant savo poreikius ir aplinkos dizainą. Galite pasirinkti tarp šilto riešuto, natūralios pušies, šviesios balto arba elegantiško antracito. Kiekviena spalva tarsi suteikia lovai individualumo ir galimybę puikiai derintis su kitais baldais ar interjero elementais.

Pagrindas, ant kurio yra dedamos lovos grotelės, tai dar viena pridėtinė vertė šiam baldų gabalui. Grotelės ne tik suteikia reikiamą atramą lovai, bet ir prisideda prie lovos ilgaamžiškumo ir stabilumo. Šis dizaino sprendimas yra ne tik funkcionalus, bet ir pasižymi subtilumu bei stiliaus elegancija.

Iš viso, ši lova sujungia natūralumą, funkcionalumą ir stilingumą. Jos dizainas ir medžiagos pasirinkimas leidžia jums sukurti jaukų, šiuolaikišką ir prabangų miegamąjį. Tai yra ne tik baldas, bet ir vietos, kurioje galite mėgautis ramiais ir komfortiškais miego momentais, atstovas.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai