Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
TIKI vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui TIKI vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
TIKI vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
TIKI vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui

TIKI vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 84 x 200 x 144,5 cm (P x G x A).
Aukštis nuo grindų iki čiužinio - 9 cm.
Lova pasižymi naujovišku, šaunių tipi stiliaus palapinių įkvėptu kryžminiu rėmu, ant kurio, siekiant suteikti savo vaikui privatumo, galite pakabinti užuolaidas. 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: riešutas / natūrali pušis / balta / antracitas.
Lovos pagrindas grotelės.
Lova parduodama be čiužinio.
Čiužinio matmenys - 80 x 190 x 8/12 cm (P x G x A).
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Papildomai galima įsigyti apsauginę sienelę lovai.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

Lova, kurią pristatome, įkvėpė prabangą ir funkcionalumą. Jos unikalus dizainas ir kruopštumas suteikia jai galimybę išsiskirti tarp kitų lovos variantų. Pagaminta su kantuote iš PVC, ši lova ne tik atrodo moderniai, bet ir yra lengva valyti, ilgaamžė ir tvirta.

Lova yra pagaminta iš aukštos kokybės pušies medienos, kurios tvirtumas ir ilgaamžiškumas užtikrins jums ramų miegą ir patvarumą per ilgą laiką. Pušies mediena ne tik suteikia lovos struktūrai tvirtumo, bet ir sukuria jaukų natūralų medienos atspalvį, pridedantį elegancijos ir šilumos jausmo į jūsų miegamąjį.

Šios lovos spalvų paletė yra išskirtinai plati ir atitinka įvairių interjerų poreikius. Nu nuobodžių riešutų ir natūralaus pušies atspalvių iki šviesiai balto ar netgi elegantiško antracito, galite pasirinkti tą, kuris geriausiai atspindi jūsų stilių ir derina su jūsų namų dizainu.

Lovos pagrindas yra grotelės, suteikiančios ne tik pakankamą atramą, bet ir gerą orumą, kuris būdingas kiekvienai lovai. Šis konstruktyvus ir tvirtas pagrindas užtikrina tinkamą miego postūmį, palaikydama matracą ir užtikrindama sveiką bei komfortišką miegą.

Ši lova ne tik atitinka praktinius reikalavimus, bet ir puikiai įsilieja į jūsų miegamojo dizainą, suteikdama jam išskirtinio ir rafinuoto stiliaus akcentą. Tai yra ne tik baldas, bet ir investicija į jūsų gerovę, suteikianti jums puikų ir ramų miegą bei tuo pačiu papuošianti jūsų miegamąją erdvę.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai