Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
MARIUS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui MARIUS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui MARIUS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
MARIUS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
MARIUS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui
MARIUS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui

MARIUS vaikiška lova vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 98 x 206 x 70 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: riešutas / natūrali pušis / balta / antracitas.
Lova parduodama be čiužinio.
Čiužinio matmenys - 90 x 200 x 8/12 cm (P x G x A).
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Lovos apačioje 2 ištraukiamos patalynės dėžės.
Patalynės dėžė yra su guminiais, grindų nebraižančiais ratukais. 
Baldas nesurinktas.
Baldo surinkimas universalus: galima montuoti tiek kairę, tiek dešinę pusę.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

Ši klasikinė lova su kantuote iš PVC (polivinilio chlorido) yra funkcionalus ir elegantiškas baldas, skirtas suteikti jums jaukumo ir stiliaus jūsų miegamajame. Jos išskirtinės savybės ir natūralios medžiagos suteikia jai universalumo ir puikiai tinka įvairių interjero stilių.

Kantuotės iš PVC pasirinkimas šioje lovoje ne tik suteikia jai modernaus ir tvirto dizaino, bet ir užtikrina ilgaamžiškumą bei lengvumą prižiūrint. PVC yra lengva valyti, atspari įbrėžimams ir nereikalauja ypatingo priežiūros, todėl lova išliks tvarkinga ir estetiška ilgą laiką.

Lova gaminta iš pušies medienos, kuri yra ne tik natūrali, bet ir tvirta medžiaga. Pušis suteikia lovai šilumos ir natūralumo pojūtį, o medžio stiprumas užtikrina, kad lova būtų tvirta ir patvari. Šis medžiagos pasirinkimas leidžia ne tik mėgautis gražiu išvaizdos dizainu, bet ir pasitikėti baldų ilgaamžiškumu.

Lovos spalvos pasirinkimas yra platus: riešutas, natūrali pušis, balta arba antracitas. Ši įvairovė leidžia jums pritaikyti lovą pagal savo asmeninį skonį ir esamą interjero schemą. Neatsitiktinai spalvos atspalviai yra universaliai tinkantys įvairioms erdvėms ir stiliams, nuo šiuolaikiško iki klasikinio.

Svarbu paminėti, kad lova parduodama be čiužinio. Tai leidžia jums pasirinkti jums tinkamiausią čiužinį, atsižvelgiant į jūsų miego poreikius ir pageidavimus. Šis dizaino pasirinkimas ne tik leidžia jums individualizuoti lovą, bet ir optimizuoja jo kainą bei pritaiko ją pagal jūsų asmeninius komforto poreikius.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai