Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
KRISTINA lova miegamojo kambariui, vaikų, jaunuolio kambariui KRISTINA lova miegamojo kambariui, vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
KRISTINA lova miegamojo kambariui, vaikų, jaunuolio kambariui
KRISTINA lova miegamojo kambariui, vaikų, jaunuolio kambariui

KRISTINA lova miegamojo kambariui, vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prakės parametruose.
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš pušies medienos. 
Spalva: riešutas / natūrali pušis / balta / antracitas.
Juodos spalvos lovos galvūgalio intarpas.
Lovos pagrindas grotelės.
Lova parduodama be čiužinio.
Maksimalus čiužinio aukštis - 12 cm.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Prie lovos papildomai galima įsigyti ištraukiamą patalynės dėžę.
Patalynės dėžė yra su guminiais, grindų nebraižančiais ratukais.
Baldas nesurinktas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

Ši klasikinė lova su kantuote iš PVC yra ne tik funkcionali, bet ir stilinga pridėtinė vertė jūsų miegamajam. Ši lova sukurti iš puikios kokybės pušies medienos, suteikdama jums ne tik tvirtumą, bet ir natūralų, šilumą sklindantį dizainą.

Lova pasižymi kantuote iš PVC, kuris yra ne tik tvirtas, bet ir lengvas priežiūrai. Šis medžiagos pasirinkimas leidžia išlaikyti lovos švarą ir išvaizdą be didelio pastangų. Tai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik dizainą, bet ir praktiškumą savo namuose.

Baldas gaminamas iš kokybiškos pušies medienos, kuris suteikia lovai ilgaamžiškumą ir tvirtumą. Pušies mediena ne tik atrodo estetiškai maloni, bet ir yra stabilus ir ilgaamžis pasirinkimas, užtikrinantis, kad lova tarnaus jums ilgą laiką su minimaliu priežiūros poreikiu.

Lovos spalvų paletė apima riešutą, natūralią pušį, baltą ir antracitą, suteikdama jums galimybę pasirinkti tą, kuri geriausiai atitiks jūsų interjero viziją. Juodos spalvos galvūgalio intarpas prideda elegancijos ir išskirtinumo, įtraukdamas akcentą į lovą ir pabrėždamas jos dizaino išskirtinumą.

Pagrindas, pagamintas iš grotelių, užtikrina oro cirkuliaciją ir ilgaamžiškumą. Tai ypač svarbu, jei vertinate optimalią lovos pagrindo ventiliaciją ir bendrą higieną.

Svarbu paminėti, kad ši lova parduodama be čiužinio, suteikdama jums galimybę pasirinkti tą, kuri geriausiai atitiks jūsų miego poreikius. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori individualiai pritaikyti savo lovos įrengimą ir praleisti ramų ir komfortišką miegą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai