Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
TONI, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis su natūralios medienos apdaila svetainei, valgomajam, biurui TONI, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis su natūralios medienos apdaila svetainei, valgomajam, biurui TONI, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis su natūralios medienos apdaila svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
TONI, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis su natūralios medienos apdaila svetainei, valgomajam, biurui
TONI, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis su natūralios medienos apdaila svetainei, valgomajam, biurui
TONI, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis su natūralios medienos apdaila svetainei, valgomajam, biurui

TONI, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus fotelis su natūralios medienos apdaila svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 61,5 x 79,5 x 85,5 cm (P x G x A).
TONI fotelis su natūraliomis ąžuolo kojelėmis ir pagrindu. Kokybiškos medžiagos net po daugelio metų nepraras puikios išvaizdos ir savo savybių.
Baldo konstrukcija iš itin patvarios buko medienos. 
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Komfortiškas minkštas fotelis, kuris įneš į Jūsų namus ne tik, išskirtinumo, bet ir leis pajusti pajusti geriausią poilsio komfortą.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

TONI fotelis – tai harmoniškai sukomponuotas baldas, sujungiantis išskirtinį dizainą, natūralių medžiagų šiltumą ir funkcionalumą. Šis fotelis yra sukurtas su ypatingu dėmesiu į detalę, o jo natūralios ąžuolo kojos bei pagrindas suteikia jaukumo ir modernaus stiliaus pojūtį.

Fotelio konstrukcija, pagaminta iš itin patvarios buko medienos, užtikrina ne tik stabilumą, bet ir ilgaamžiškumą. Šios medžiagos savybės leidžia foteliui TONI būti ne tik stilingu, bet ir praktišku sprendimu bet kurioje patalpoje. Tai puikus pasirinkimas tiek namuose, tiek biure, kur ieškote elegantiško ir komfortiško sėdėjimo sprendimo.

Vienas iš TONI fotelio pranašumų yra galimybė pasirinkti iš plato audinių arba natūralios odos. Šis pasirinkimas suteikia jums galimybę pritaikyti fotelį prie savo interjero stiliaus ir asmeninių preferencijų. Platus audinių spektras leidžia pasirinkti nuo švelnių ir šiltų medžiagų iki modernių ir patvaraus poliesterio, o natūralios odos pasirinkimas suteikia jums galimybę mėgautis prabanga ir ilgaamžiškumu.

Be to, kiekvienam TONI fotelio pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą. Tai reiškia, kad galėsite išsirinkti tą spalvą, kuri geriausiai atspindi jūsų asmeninį skonį ir idealiai derės prie jūsų interjero. Nuo neutralių ir ramių tonų iki ryškių ir drąsių spalvų, TONI fotelis suteiks galimybę išreikšti jūsų individualumą.

TONI fotelis – tai daugiau nei baldas, tai yra stiliaus ir komforto sintezė, kurianti malonius ir funkcionalius sėdėjimo momentus jūsų kasdieniniame gyvenime.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai