Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-10%
RYKLYS, MAGRĖS BALDAI minkštas sėdmaišis svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui RYKLYS, MAGRĖS BALDAI minkštas sėdmaišis svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
RYKLYS, MAGRĖS BALDAI minkštas sėdmaišis svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
RYKLYS, MAGRĖS BALDAI minkštas sėdmaišis svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

RYKLYS, MAGRĖS BALDAI minkštas sėdmaišis svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 78 x 78 x 85 cm (P x G x A).
Nuotaikingas, vaizduotę žadinantis ir kviečiantis žaisti! Kurkime aplinką, kurioje vaikams būtų smagu augti.
Išorinį sėdmaišio audinį su užtrauktuku galima nuimti ir išskalbti 30 °C temperatūroje. Viduje yra papildomas maišas, pripildytas putų pluošto kamuoliukais.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

RYKLYS pufas yra žaismingas ir funkcionalus sėdmaišio tipo baldas, įkvėptas ryklio formos. Šis unikalus sėdmaišis tampa puikiu papildymu kiekvienam interjerui, pridedant žavesio ir originalumo. Jo išskirtinumas pasireiškia ne tik įdomia forma, bet ir praktiškumu bei lengvu priežiūros būdu.

Sėdmaišio išorinį audinį galima lengvai nuimti ir išskalbti 30 °C temperatūroje, užtikrinant, kad jis visada būtų švarus ir rūpestingai prižiūrėtas. Tai suteikia galimybę lengvai prisitaikyti prie kasdienės aplinkos reikalavimų ir išlaikyti sėdmaišio gaivumą. Patogumas ir švarumas susiję su praktiškumu, kurį RYKLYS pufas teikia savo savininkui.

Viduje RYKLYS pufe slepiasi ypatingas maišas, pripildytas putų pluošto kamuoliukais. Ši unikali užpildas ne tik suteikia minkštumo ir patogumo pojūtį, bet ir išlaiko pufą formos ir struktūros. Tai leidžia jums mėgautis komfortišku sėdynės pojūčiu kiekvienoje situacijoje, nuo atsipalaidavimo po darbo iki draugų susitikimų.

RYKLYS pufas ne tik džiugins savo žaismingu dizainu, bet ir suteiks jums patogumo bei lengvumo pojūtį. Jo ryklio forma prideda originalumo jūsų namams ar biurui, suteikdama šiek tiek žavesio ir šypsenų kiekvienam, kas jį pamatys. Tai daugiafunkcinis baldas, kuris praturtins jūsų erdvę ir taps ne tik sėdimojo vietos dalimi, bet ir išskirtiniu dekoratyviniu elementu

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai