Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
NOSTRA kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui NOSTRA kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
NOSTRA kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
NOSTRA kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

NOSTRA kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 75 x 47 cm (Ø x A).
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 18 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Staliuko kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Baldas surinktas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

NOSTRA kavos staliukas pritraukia dėmesį savo moderniu dizainu ir funkcionalumu. Šis staliukas yra ne tik stilingas bet ir itin patvarus, puikiai tiksiantis tiek namuose, tiek viešose erdvėse. Jo stalviršis išsiskiria ypatingu atsparumu įvairiems veiksniams, kas leidžia mėgautis ilgaamžiškumu ir lengvu priežiūros procesu.

Stalviršis yra sukurtas iš specialaus LMDP (laminuotos medienos plokštės), kuris užtikrina ne tik estetinį, bet ir funkcionalų aspektą. LMDP plokštės storis siekia 18 mm, suteikiant stabilumą ir tvirtumą. Tai medžiaga, kuri yra atspari įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai, todėl kavos staliukas išlaikys savo prabangą ilgą laiką, nesvarbu, kiek intensyviai jis naudojamas.

Stalviršio kampai yra kantuoti PVC kraštinėmis, o PVC storis siekia 2 mm, užtikrinant ypatingą tvirtumą ir apsaugą nuo įbrėžimų. Šis detalesnės apdailos sprendimas ne tik suteikia staliukui elegancijos, bet ir užtikrina jo ilgaamžiškumą.

Didelis spalvų pasirinkimas ne tik šiam staliukui suteikia individualumo, bet ir leidžia harmoningai derinti jį su įvairiais interjero stiliais. Galima pasirinkti tiek neutralias, šviesias spalvas, tiek ryškesnes ir ryškias, atitinkančias asmeninį skonį arba esamą erdvės dekorą.

Staliuko kojos yra pagamintos iš milteliniu būdu dažyto metalo, suteikiant staliui stabilumą ir tvirtumą. Šis kavos staliukas ne tik atitinka aukštus dizaino ir funkcionalumo standartus, bet ir puikiai integruojasi į bet kurį interjerą, pridedant jame šiuolaikiškumo ir elegancijos akcentų. NOSTRA kavos staliukas – tai puikus pasirinkimas norintiems suteikti savo erdvei išskirtinės atmosferos ir kartu mėgautis praktiškumu bei patvarumu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai