Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
DALIA komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui, stiklinis stalviršis DALIA komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui, stiklinis stalviršis DALIA komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui, stiklinis stalviršis
NUOTRAUKOS
DALIA komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui, stiklinis stalviršis
DALIA komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui, stiklinis stalviršis
DALIA komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui, stiklinis stalviršis

DALIA komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui, stiklinis stalviršis

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 80 x 40 x 90 cm (P x G x A).
Komodos stalviršis - grūdintas stiklas.
Galima rinktis komodos spalvas.
Komoda gaminama iš LMDP, kuri yra atspari įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
LMDP plokštės storis - 18 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Rėmas - milteliniu būdu dažytas metalas.
Metalinio rėmo profilių storis - 1,5 cm.
Rėmo spalva - juoda.
Baldas surinktas.
Pagaminta Europoje.

PALAS baldų kolekcijos pasirinkimas  PALAS baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

DALIA komoda yra elegantiškas ir funkcionalus baldas, kuris ne tik papuoš jūsų namus, bet ir suteiks praktiškumo ir patogumo. Šios komodos stalviršis yra pagamintas iš grūdinto stiklo, suteikiančio jai modernų ir šiuolaikišką išvaizdą. Tuo pačiu metu šio baldų elemento dizainas leidžia pasirinkti iš įvairių spalvų, pritaikant jį prie jūsų interjero.

DALIA komoda yra pagaminta iš LMDP (laminuotas medienos plaušas), kuri yra ne tik estetiškai patraukli, bet ir labai atspari įvairiems iššūkiams. Šios medžiagos atsparumas įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai užtikrins komodos ilgaamžiškumą ir išlaikys jos puikią išvaizdą ilgą laiką. LMDP plokščių storis siekia 18 mm, užtikrindamas komodos tvirtumą ir stabilumą.

Komodos kantai yra aptraukti 2 mm storio PVC, kuris ne tik apsaugo nuo pažeidimų, bet ir suteikia komodai elegantišką ir švarią išvaizdą. Metalinis rėmas, dažytas milteliniu būdu, suteikia komodai modernumo ir patvarumo. Metalinio rėmo profilių storis yra 1,5 cm, o rėmo spalva – juoda, sukurdama kontrastingą ir tuo pačiu harmoningą derinį su kitais baldais ar interjero detalėmis.

DALIA komoda yra ne tik stilingas interjero akcentas, bet ir praktiškas sprendimas, atitinkantis aukštus kokybės standartus. Šis baldas sujungia modernią išvaizdą, funkcionalumą ir ilgaamžiškumą, todėl tai puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško aukštos kokybės ir stilizuoto namų interjero.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai