Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
SAULĖ naktinė spintelė su stalčiumi, naktinis staliukas prie lovos, spintelė svetainei, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
SAULĖ naktinė spintelė su stalčiumi, naktinis staliukas prie lovos, spintelė svetainei, prieškambariui, biurui

SAULĖ naktinė spintelė su stalčiumi, naktinis staliukas prie lovos, spintelė svetainei, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 40 x 40 x 50 cm (P x G x A).
Galima rinktis spintelės spalvas.
Spintelė gaminama iš LMDP, kuri yra atspari įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
LMDP plokštės storis - 18 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Rėmas - milteliniu būdu dažytas metalas.
Metalinio rėmo profilių storis - 1,5 cm.
Rėmo spalva - juoda.
Baldas surinktas.
Pagaminta Europoje.

PALAS baldų kolekcijos pasirinkimas  PALAS baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

SAULĖ naktinė spintelė su stalčiumi pristato eleganciją ir funkcionalumą jūsų miegamajam ar bet kuriam kitam kambariui. Šis staliukas yra sukurtas su ypatingu dėmesiu į detalės, dizaino ir ilgaamžiškumo derinį, siekiant suteikti jums patogią ir stilingą naktinio stalčiaus patirtį.

Staliuko stalviršis yra pagamintas iš grūdinto stiklo, suteikiant jam modernų ir švarų išvaizdą. Galimybė pasirinkti staliuko spalvas leidžia pritaikyti jį prie bet kurio interjero, o platus spektras spalvų užtikrina, kad kiekvienas galės rasti tai, kas atitinka jo asmeninį skonį.

Staliukas yra pagamintas iš LMDP (laminuoto medinio drožlio plokštės), kuri yra žinoma dėl savo atsparumo įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai. Tai užtikrina, kad jūsų naktinė spintelė išliks nepažeista ilgą laiką. LMDP plokščių storis yra 18 mm, o kantuotė iš PVC (polivinilo chlorido) suteikia tvirtą ir estetišką apdailą. PVC storis yra 2 mm, užtikrinant, kad kantuotė išlaikys savo formą ir apsaugos plokščių kraštus nuo pažeidimų.

Staliuko rėmas pagamintas iš milteliniu būdu dažyto metalo, kurio profilių storis yra 1,5 cm. Juoda rėmo spalva suteikia staliukui elegantišką ir modernų išvaizdą, puikiai derantį prie įvairių interjero stilių.

SAULĖ naktinė spintelė su stalčiumi ne tik suteiks jums praktišką saugojimo erdvę, bet ir įtrauks stilingą ir šiuolaikišką elementą į jūsų namus. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę, funkcionalumą ir estetiką savo miegamajame.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai